2821
2789
عنوان

ارایشگری

186 بازدید | 33 پست

کسایی ک دوره ارایشگری دیدن چقد هزینه کاملش شد و بنظرتون کدوم دوره هاش بیشتر ب کار میاد 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

احساس میکنم داره شورش در میاد...

همه دارن ارایشگر میشن😐

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیز الان بیشتر کاشت ناخن و مژه و ابرو بیشتر رو بورسه

اخه من رشتم میکرو بیولوژی شوهرمم مهندسه ولی میگه دوس ندارم ک رشته خودت بری سر کار و یا باید بیای دفتر خودم کار کنی یا ررو کلاس ارایشگری ارایشگه بزن 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
من هنوز نرفتم دوره ببینم ولی پرسیدم از یکی ک کاراشو تو اینستا خیلی دوست داشتم بهم گفت ۱میلیون و ۸۰۰ه ...

فکر کنم فقط ی دورش باشه 

من دارم میرم برای اموزش مدرک ارایش پیرایش ۳تومن شد شما تو چ زمینه ایی میخوایی

نمیدونم خودمم موندم کدم بخش بنظر شما بهتره