بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات
پشیمون نیستی خیلی میترسم من 17سالمه چندروز دیگه عقدمه
توو نی نی سایت ازدواج در سن بسیار کم خودش یک دلیلیه برای خوشبختی
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
یک درصد فکر کن بگن پشیموننتو نی نی سایت ازدواج در سن بسیار کم خودش یا دلیلیه برای خوشبختی
نه من اصلا ازدواج تو سن کم رو قبول ندارم واقعا بی عقلیه وخییلی سخت واسه یه بچه ۱۴ ساله که بخواد اونهمه مسئولیت رو به دوش بکشه من خودم تجربش رو دارم ولی سرنوشت من این بود دیگه
آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
نه من اصلا ازدواج تو سن کم رو قبول ندارم واقعا بی عقلیه وخییلی سخت واسه یه بچه ۱۴ ساله که بخواد اونه ...
من خودمم دیر ازدواج نکردم.۱۹ سالم بودم عقد کردم و ۱۸ ماه بعدش عروسی کردم.ولی من اعتراف میکنم در حقیقت فرار کردم از خونمون با ازدواجم.شرایط غیرقابل تحملی داشتم.خیلی خیلی خوش شانس بودم که از چاله به چاه نیفتادم و شوهرم فوق العاده بوده و هست شکر خدا..ولی به زود ازدواج کردنم افتخار نکردم هیچ وقت.اینجا ۱۴ سالگی ازدواج میکنن بعد میگن اونایی که میگن اشتباهه شوهر گیرشون نمیاد دارن میییسووووزن🤮🤢
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...