2777
2789
عنوان

میگرن

45 بازدید | 16 پست

باسردرد میگرن چه میکنید یا میدونید دیگران چه میکنن برای درمانش راه خل بدید بجز مصرف داروی شیمیایی؟

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

منم دارم  خیلی بده     جاهای شلوغ نمی رم  اگه برم تا ۳ روز سردرد دارم حتی بازار    غذا قرمه سبزی   نوشابه   سسیس کالباس  ماهی      سبزی  می خوردم  خیلی دردم زیاد می شد بعد از چند سال اینا رو فهمیدم الان کمتر می خورم خیلی بهتره     و دکتر بهم گفت هیچ وقت نزار گرشنت بشه سنگ هم بود بخور    پس غذا به موقع باید بخوریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خیلی بده ،من خیلی شدید سردردام ومتاسفانه از درد زیاد تهوع میگیرم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
اره واقعا خیلی بده ،من خیلی شدید سردردام ومتاسفانه از درد زیاد تهوع میگیرم

منم این طوری بودم ولی وقتی دوره ی درمان و رفتم دیگت تهوع ندارم

اگه وجود خدا باورت بشه اون وقت یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت مبشه!!!!!💐
منم این طوری بودم ولی وقتی دوره ی درمان و رفتم دیگت تهوع ندارم

پیش چه متخصصی رفتید

پیش چه متخصصی رفتید

جراح و متخصص مغز و اعصاب

خیلی خیلی فرق کردم اوایل امیدب نداشتم ۶تا قرص میخوردم.

الان فقط یدونه صبح ها

جراح و متخصص مغز و اعصاب خیلی خیلی فرق کردم اوایل امیدب نداشتم ۶تا قرص میخوردم. الان فقط یدونه صبح ...

همسرم اجازه مصرف قرص اعصاب و ارامبخش نمیده،با دارو موافق نیست ،خودش دکتر داروسازه

همسرم اجازه مصرف قرص اعصاب و ارامبخش نمیده،با دارو موافق نیست ،خودش دکتر داروسازه

خوب منم  دکتدم گفت دارو در کنار رعایت 

خوب منم  دکتدم گفت دارو در کنار رعایت

مرسی 

اخه واقعا بدون دارو مگه میشه عزیزم. بعد یه مدت دارو روقطع میکنه اگه مرتب تحت نظرباشی