2777
2789
عنوان

ضدعفونی کننده طبیعی سبزیجات

95 بازدید | 5 پست

هرگز از مایع ظرفشـویی جهت میکروب‌زدایی یا میکروب‌کشی سبزی‌ها استفاده نکنید؛

به دلیل در دسترس بودن مایع ظرفشویی در منازل متاسفانه استفاده از این شوینده شیمیایی و غیرخوراکی باب شده که هرگز مورد توصیه متخصصان نیست.

اما جوش‌شیرین و سرکه به دلیل ایجاد تغییراتی در PH می‌توانند در نابودی میکروب‌ها بسیار موثر باشند.

نمک نیز می‌تواند روی میکروب‌ها اثر کشندگی و بازدارندگی رشد داشته باشد که اگر به همراه سرکه استفاده شود، اثرات این دو با هم تشدید خواهد شد.

پیشنهاد ما تهیه بقچه ضدعفونی کننده طبیعی سایت عطارخونه است

یا خدا من از وقتی کرونا اومده همه میوه ها و سبزیجات همه چیو به غیر پیاز با مایع ظرفشویی شستم تا الن یعنی اشتباه بوده   

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا من از وقتی کرونا اومده همه میوه ها و سبزیجات همه چیو به غیر پیاز با مایع ظرفشویی شستم تا الن ...

این تستی که میگم رو انجام بده ببین جوش شیرین چه تاثیری توی تمیزی داره

یک عدد گوجه تمیز رو با مایع آب و جوش شیرین اسپری کن روش دو دقیقه بعد نگاه کن چه آب کثیفی روی ظرف میمونه 

جوش شیرین قشنگ پاک میکنه

مایع ظرفشویی نه ولی من با مواد صدعفونی کننده سبزیجات میشورم اخه حس میکنم بااونا تمیز نمیشه چون سری ا ...

این تستی که میگم رو انجام بده ببین جوش شیرین چه تاثیری توی تمیزی داره

یک عدد گوجه تمیز رو با مایع آب و جوش شیرین اسپری کن روش دو دقیقه بعد نگاه کن چه آب کثیفی روی ظرف میمونه 

جوش شیرین قشنگ پاک میکنه