2777
2789
عنوان

کابوس تکراری

158 بازدید | 11 پست

من نزدیک ۱ساله باورتون میشه هر روز دارم اون خواب رو میبینم؟و خیلی عجیبه که هروز دارم میبینم و هم یه جورایی میترسم ممکنه یه هشداری باشه

ازم نپرسید ک خواب چی دیدم فقط بگید دلیل اینکه همش دارم میبینم چیه؟تعبیری داره؟کسی هست که تعبیر کنه؟من تو نت زدم تعبیر ولی چیزی نیاورد. کسیو میشناسید ک تعبیر بلد باشه از اتفاقاتی ک تو خواب افتاده بگه

ممکنه رویای صادقه باشه و داره بهت هشدار میده

یا اینکه از بس به چیزای منفی فکر کردی خوابشو میبینی

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲‌هفته خاب شکنجه شدن میدیدم داشتم روانی میشدم

هر شب تا صبح شکنجم‌میکردن اه واقعا مزخرف بود

الان همه خابام خ اک بر س ری شده😂

کلا یه‌خاب مث ادمیزاد نمیبینم😐

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

احتمالا ذهنت رو زیادی دگیرش کردی و بهش فکر میکنی یا به عبارت دیگه به خودت تلقين میکنی‌.. بهش فکر نکن و از چیزایی که موجب اون خواب میشه دوری کن... اگه خوابت ترسناک یا توش آدمی چیزی میمیره یا اتفاقی میفته کلا برای اینکه آرامش پیدا کنی صدقه حتما بده و قرآن رو ختم کن