2777
2789
عنوان

۲تا سوال دارم

190 بازدید | 10 پست

لطفا به جفتش جواب بدید دیگه تاپیک نزنم

ممنونم پیشاپیش ازتون❤

۱)بابا بزرگم پدریم فوت شده

واسه چهلم‌میخوام واسه پدرم پیراهن بخرم سیاشو در بیارم‌شوهرم میگه تو‌ صاحب عزایی خودت نباید بخری ایا درسته؟

۲)یه خواهرشوهرم خیلی پررو هست ۲بار تو این ۶ سال زندگیم خونشو عوض کرده ۲بارشم از سوهرم کلی پول گرفته

مثلا ۵۰ ملیون گزفته ۳ملیون ۴ ملیون ۱ ملیون هردفعه داده

الانم میخواد خونه بخره به شوهرم گفته

ما خودمون بخدا میخوایم زمین بخریم میخوام به شوهرم بگم اکه بفهمم به خواهرت هزار تومن دادی این دفعه دیگه مهریمو میذارم اجرا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲ رو کار خوبی میکنی چراغی که به منزل رواست به مسجد حرومه .... ۱ هم ایرادی نداره صاحب عزای اصلی پدرت اینا هستن ... پدربزرگ من فوت شده بود خود عموم واسه هم لباس گرفت

دلبرا دل به تو دادم که مرا ناز کنی نه که تو خیر سرت جگرکی باز کنی

اولیو بخر،درسته صاحب عزایی ولی پدرته غریبه که نیست بخربراش حال وهواش عوض شه.

دومی حق داری ولی بنظرم سعی کن دخالت نکنی چون مردا لج دارن میگه خواهرمه وفلان.بزار خودش بفهمه.فقط میتونی بهش بگی ماخودمون میخایم زمین بخریم پول لازمیم اخرش بگو خودت میدونی.

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

نه اتفاقا ما هم این رسم رو داریم.بعد از فوت مادربزرگم برای مادرم لباس رنگی بردیم اتفاقا.در مورد دومی هم کلا از آدمایی که زرنگی رو کردن هنر برای خودشون بدم میاد.ولی اون مدلی نگو به شوهرت.با سیاست مانع بشو که پول مفت بده به دامادشون.طلا بنداز گردنش جلوتر تا برات بخره و دیگه پولی نمونه براش

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

واما دومی ب همسرت بگو اون موقع پول انچنان ارزش نداشت...الان ارزش پول لحظه ای شده...الان بهش ۳میلیون بدید ...چند ماه دیگه اون ۳تومن اندازه ی ۳۰۰تومن ارزش نداشت...

من ب خالم ۵میلیون قرض دادم طلا۳۰۰تومن بود وقتی پولمو داد طلا شده بود ی تومن..من دیگه نتونستم اون گوشواره ای ک دوست داشتمو بخرم....دفعه بعد قرض خواست طلا گفتم میدم...گفتم ۲۰گرم طلا میدم...۲۰گرمم میگیرم...گفت نمیخوام ضرر میکنم...الان هر کس ب فکر منافع خودشه