خانما اصلاح صورتتون به چه شکل بود در طول لیزر من پنج جلسه رفتم ولی بازم موهای صورتم درمیاد نه به اون ضخامت قبلی ولی خب نیاز به اصلاح دارم خانومه که اپیلاسیون میکرد گفت بند ننداز
نه بین جلسات فقط میتونی با ژیلت بزنی ک اونم بستگی ب دستگاهت داره مثلا واسه دستگاه کندلا بین جلسات هم نباید بزنی فقط یک روز قبل جلسه لیزر میتونی شیو کنی
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
الکساندرایت هم مدلای مختلف داره اگه دایود هست ک مفتم نمی ارزه
از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه 💚 من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
آره الان بهترین دستگاه لیزر الکس کندلا جنتل مکس پرو هست ک توی خود کشور آمریکا هم ازش استفاده میکنن
اخه من هفته دیگه اولین جلسه میخوام برم دستگاهشون کندلا هست، من که سر در نمیارم
کندلا کلا دو مدله یکی جنتل لیز یکی جنتل مکس
بزن تو نت شکلشونو نگاه کن بری اونجا بدونی کدوم مدلشه البته جنتل لیز هم خیلی دستگاه خوبیه من یک جلسه باهاش رفتم اما الان اونجا ک میرم جنتل مکس آوردن و قراره با اون ادامه بدم