2821
2789
عنوان

مصرف تریاک

1777 بازدید | 15 پست

بچه ها شوهر من سوپرمارکت داره ک توش کارگر گذاشته بعد خودش اکثرا تا صبح بیداره صبحم میخوابه تا ساعت ۳ اینا بنظرت امکانش هست معتاد باشه چون تا حالا موادی چیزی ندیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجی بیخیااااال

خب میگی تاصبح بیداره،معلومه از اونور تا ظهر میخوابه دیگه...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
توروخدا اگه زندگیت خوب و آرومه کنکاش نکن خودتو درگیر نکن سعی نکن ک بفهمی ک معتاده یا نه ب فرض ک بود ...

یعنی واقعا برا شما مهم نییس شوهرت سالمه یا معتاد!!!!

یعنی واقعا برا شما مهم نییس شوهرت سالمه یا معتاد!!!!

مهم هست خیلی هم مهمه ولی همیشه میگم کاش نمیفهمیدم. چون من ک نمیتونم طلاق بگیرم الانم کارم شده خودخوری فقط دارم خودمو عذاب میدم اون عین خیالش نیست 

من زندگیم غیر از اعتیادش عالیه شبیه اون معتادایی ک اینجا میگن نیست. مودب با شخصیت  مهربون تحصیل کرده با خانواده پولدار زحمت کش خیلی هم دوسم داره هوامو داره تو خونوادش یا حتی خونواده خودم کسی ب شوخی هم بهم حرف بدی بزنه پشتم درمیاد جوابشونو میده. تو کارای خونه کمکم میکنه شکاک و بد دل و بد دهن نیست و آزادم میزاره مسافرت میبره اینا همه خوبیاشه شاید باورت نشه ولی بخدا همه این خوبیارو داره

اما از وقتی ک فهمیدم اعتیاد داره به هرویین اونم ۱۲ ساااله اصلا نمیتونم حس خوبی ک قبلا بهش و ب زندگیم داشتمو داشته باشم

شربت تریاک نوعی داروی مسکن است که از نظر طبقه بندی دارویی در دسته مواد افیونی قرار می‌گیرد. کاربرد این شربت امروزه بیش از هرچیز به عنوان درمان نگه دارنده ترک اعتیاد به مواد مخدر است. به دلیل خاصیت اعتیاد آوری این دارو پزشکان به صورت بسیار محدود آن را تجویز می‌کنند. در حقیقت شربت تریاک به افرادی که درگیر اعتیاد به مواد افیونی نظیر تریاک، مورفین و هروئین هستند کمک می‌کند تا بتوانند در طول فرایند سم زدایی دردهای جسمانی کمتری را تجربه کنند و دوره پرهیز را با موفقیت بیشتری پشت سر بگذارند. با این حال این دارو نیز با عوارض گوناگونی همراه است که مصرف خودسرانه و یا قطع مصرف به صورت ناگهانی می‌تواند مشکلات زیادی را برای فرد به وجود آورد. ما در ادامه در مورد کاربرد این دارو و عوارض آن اطلاعات جامع تری را ارائه کرده‌ایم پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.