2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ها ساعت هفت بیدار شو اول یه نوشیدنی چربی سوزی مثل اب سبزی بخور بعد یه ساعت ورزش کن بعد صبحانه بخور

میان وعده فقط میوه و سبزیجات بخور 

روزی ۸ لیوان آب بخور 

برنج هفته ای دو بار بخور پنج قاشق 

نون روزی دو تا سه تا کف دست فقط بخور 

غذای بیشتر گوشت و مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ باشه با سالاد های مختلف بدون سس 

شب قبل خواب شیر دارچین بخور 

روی میوه هات دارچین بزن 

قند و شکر و نوشابه و اب میوه های غیرطبیعی و شیرینی رو کلا حذف کن 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
صبح ها ساعت هفت بیدار شو اول یه نوشیدنی چربی سوزی مثل اب سبزی بخور بعد یه ساعت ورزش کن بعد صبحانه بخ ...

مرسی 😍😍😍خیلی خوشحال شدم ان شاءالله موفق باشید فقط عزیز من تاکی باید این رژیمو ادامه بدم ؟

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

مرسی 😍😍😍خیلی خوشحال شدم ان شاءالله موفق باشید فقط عزیز من تاکی باید این رژیمو ادامه بدم ؟

این بیشتر از این که رژیم باشه یه سبک زندگی سالمه که تبدیل به عادت میشه 

شما ۸ کیلو اضافه داری اگه هفته ای نیم کیلو هم کم کنی فوقش تو سه چهار ماه حل میشه همش ولی این سبک زندگی باعث میشه بدنت پاکسازی بشه پوستت شفاف تر بشه و کلی حس خوب داشته باشه توی طول روز 

شب ها هم هشت ساعت سعی کن بخوابی و صبح همیشه زود بیدار شی و کلا بدنتو به میوه و سبزی زیاد عادت بدی 

همین روزی ۸ لیوان اب که بخوری کلی مشکلاتت حل میشه 

یعنی در کل سعی کن غذا های سیر کننده و کم خاصیت مثل نون و شیرینی و برنج و اینا رو کم کنی به جاش مواد مغذی و سالم مثل مغز ها و سبزیجات و پروتین و اینا جایگزین کنی 

تو روز هم هر وقت بیکار شدی یکم ورزش کن یا برقص کلی روحیت بهتر میشه

این برنامه های ورزشی خیلی خوبن 

کالری شماری هم بد نیست البته 

در ضمن اگه یه تست طبع شناسی بدی و مناسب با طبع بدنت غذا بخوری خیلی سالم تر میشی و زودتر نتیجه میگیری

این بیشتر از این که رژیم باشه یه سبک زندگی سالمه که تبدیل به عادت میشه  شما ۸ کیلو اضافه داری ...

دوتا از این برنامه ها رو دارم و طبق اون میش میرم چجودی تست طبع شناسی بدم ؟ یه رژیم هفت روزه دارم ک هشت کیلو کم میکنه مامانم میگه نرو ضرر داره همش سبزیجات و میوه و اب تقریبا مثل همینه  ادامه بدم اونو چیزی‌نمیشه ؟ 

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

دوتا از این برنامه ها رو دارم و طبق اون میش میرم چجودی تست طبع شناسی بدم ؟ یه رژیم هفت روزه دارم ک ه ...

از این رژیم های سنگین منم خوشم نمیاد ترجیح میدم سالم خوری داشته باشم با ورزش و یه سری عادت های کوچیک مثل همین اب سبزی های پاکسازی کننده و سر یه ساعت های خاص یه چیزایی خوردن

یکم طول میکشه ولی بدنت بهش عادت میکنه و موهات هم نمیریزه و پوستت شل نمیشه 

هفت روز هشت کیلو خیلی خطرناکه روال عادیش هفته ای یه کیلو کاهش وزنه 

طبع شناسی هم تو اینترنت میتونی تست بدی سایت خودشناس هم بری پیش دکتر های سنتی