2777
2789
عنوان

بیاین از هنرهاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 72 پست

هنری ندارمم 😀

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

بافتنی

از رومیزی اینا گرفته تا قالی اینا

البته فنی هم هستم،چیزی خراب بشه تو خونه،خودم درست میکنم،دست به آچار پیچ گوشتیم،خوبه😊💪

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقاشی طراحی خطاطی نمد دوزی آواز من به موسیقی علاقه دارم و به شدت دوست داشتم کلاس گیتار برم ک او ...

ای بابا چه بد یجوری راضیش کن 

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
بافتنی از رومیزی اینا گرفته تا قالی اینا البته فنی هم هستم،چیزی خراب بشه تو خونه،خودم درست میکنم،د ...

من عاشق بافتنیم ولی ی بلیزو نصفه نیمه ول کردم بدون استین و یقه

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
ای بابا چه بد یجوری راضیش کن 

راضی نمیشه😓منم بیخیالش شدم دیگه حتی آواز هم نمی‌خونم

از۱۳سالگی تمرین کردم ، همه از صدام تعریف میکنن

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
من عاشق بافتنیم ولی ی بلیزو نصفه نیمه ول کردم بدون استین و یقه

چرا خب؟؟؟؟

تمومش میکردی،یه تن می‌زدی ببینی چجوریه؟؟

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎