2777
2789
عنوان

میشه بیاین😢😢😢

96 بازدید | 9 پست

دعام کنین. عصری نوبت دکتر دارم. بتام بالاس. مشکوک به مولار. Crp خونم هم بالاس. داعونم. بعد دو سال باردار شدم. نمیخام از دستش بدم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

۵تاصلوات برات میفرستم العی بیای بهم خبر خوش بدی همینجا

راستی منم امروز جواب بارداریم میاد بنظرت حست چی میگه؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
۵تاصلوات برات میفرستم العی بیای بهم خبر خوش بدی همینجا راستی منم امروز جواب بارداریم میاد بنظرت حست ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله اگه به صلاحته باردار بشی وبارداری و زایمان سالم داشته باشی. 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم. ان شاءالله اگه به صلاحته باردار بشی وبارداری و زایمان سالم داشته باشی. 

باز بیا بهم همینجا خبر بده منتظرما

بارداری اولته؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
باز بیا بهم همینجا خبر بده منتظرما بارداری اولته؟

بله. ۲ سال منتطر بودم. سخته خیلی مشکوک باشی. شما چیزی از مولار نمیدونی؟

باز بیا بهم همینجا خبر بده منتظرما بارداری اولته؟

شما هم خبرشو بده عزیزم

شما هم خبرشو بده عزیزم

نه والا از مولار چیزی نمیدونم 

منم تجربه بارداری نداشتم منم بعد ۶سال

نه والا از مولار چیزی نمیدونم  منم تجربه بارداری نداشتم منم بعد ۶سال

عزیزم همیشه دعا کن خدا بچه سالم و صالح بهت بده. هر وقت که سالم میده بهت بده. خیلی سخته

عزیزم همیشه دعا کن خدا بچه سالم و صالح بهت بده. هر وقت که سالم میده بهت بده. خیلی سخته

والا من از خدا خیلی وقته دیگه بچه نخواستم چه برسه به سالم😂

یدونه بچه دارم از وقتی دارمش دیگه نذر و دعا نکردم برا بچه دار شدنم بچم پرورشگاهی

والا من از خدا خیلی وقته دیگه بچه نخواستم چه برسه به سالم😂 یدونه بچه دارم از وقتی دارمش دیگه نذر و ...

ای جان عزیزم. قدمش خیر باشه و پربرکت