2777
2789
عنوان

جهیزیییه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اون اجناسی هم ک گارانتی داره همچین با کیفیتم نیس و در هر صورت میگن گارانتی بهش تعلق نمی گیره😶 ...

وسایل خودم گارانتی داره مشکل دلشت تماش گرفتیم اومدن چک کردن دوو دارم البته

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...

فقط داره پولشو حروم میکنه - طرف مغز ** نخورده که بیاد محصول یه برند معروف رو مفت و ارزون بده، طرف مقابلش رو ** گیر آورده، جنس بنجل و تقلبی داره بهش میندازه

اون مایکروفری که به عنوان دسینی داره بهش میندازه برند دسینی نیست، فقط لیبل روش خورده دسینی

پسرخالم با زنش خودشون رفتن بانه هرچی دلشون میخواست با قیمت پایین خریدن راضی هم هستن

گارانتی دارن یا نه خبر ندارم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

والا من همه چیزمو از بانه خریدم تازه اینترنتی، فقط قهوه سازم پمپش خراب بود که چون برند شناخته شده ای بود دادیم نمایندگی تعمیر کردن، کولرگازی هم همین طور اینترنتی از بانه خریدم، جهازمو سال ۹۷ گرفتم همه رو سامسونگ خریدم فقط سولاردوم از تهران خریدم حتی تلویزیون و سبنمای خانگی هم الجی گرفتم اینترنتی از بانه، خیلی خیلی راضی هستم اما خب سال ۹۷ گرونی به این وحشتناکی نبود الان کلاهبرداری هم زیاد شده، جنس و ارزون میدن اما بی کیفیته خوب تحقیق کن عزیزم.

وسایل خودم گارانتی داره مشکل دلشت تماش گرفتیم اومدن چک کردن دوو دارم البته

سلام‌عزیزم منم یخچال و لباسشویی دوو گرفتم هنوز استفاده نکردم برا شما مشکلش چی بود راضی هستین از این برند

سلام‌عزیزم منم یخچال و لباسشویی دوو گرفتم هنوز استفاده نکردم برا شما مشکلش چی بود راضی هستین از این ...

سللم عزیزم ارههه یخچالم عالی بود فقط یکم صدا ریز داشت من حساسم روی صدا اومدن یه پیچ مال درش بگد سفت کردن خیلی خوبه شکر خدا ماشین لباسشوییم فقط زرووات دوو گفتن زیاد اکی نیس البته شانسی بنظرم 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...