2821
2789
عنوان

یا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست
اره عزیزم تا هفته دیگ ۳۰۰تومن میشه تا یه میلیارد میره

علی برکت الله 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا نمیدونم چرا صدا مردمو نمیشنوه  .چرا رهبر کاری نمیکنه ؟  چرا واقعا

اون کی کاری کرده ک دومین بارش باشه ؟عین کبک سرشو میکنه تو برف جمعه به جمعه هم سخنرانی میره مرگ برامریکا 

اره امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه منم جام گرم بود کاری با بقیه نداشتم

ما ی عمره ترکیدیم خواهر  با حقوق ۲ تومن ب نون شب نمیرسیم .  چقدر خودخواهی چقدر اخه ...&nb ...

درسته ولی این یاروها هنوزم طرفدار دارند متاسفانه 

😞

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
😐😐😭😭😭😭😭😭خدایا بسه دیگه لعنت بر باعث و بانیه گرونی ها    

این همه لعنت . این همه شعار . هر جمعه و ۲۲ بهمن  شعار دادن .. نتیجه چی شد ؟ خدا لعنت کرد ؟ امریکا نابود شد ؟ . منم بلدم برم بالا کوه داد بزنم مرگ بر امریکا ... صداش ب امریکا رسید ؟  

این همه لعنت . این همه شعار . هر جمعه و ۲۲ بهمن  شعار دادن .. نتیجه چی شد ؟ خدا لعنت کرد ؟ امری ...

ن اینطوری فقط داریم خودمونا گول میزنیم ☹فعلا ک هرچی لعنت و مرگه گریبان گیر خودمون شده😳

ب طرفدار یا طرفدار نداشتن کار ندارم . با بالادستیام کار ندارم . فقط با گرونی کار دارم . 

حیف کاربریما دوست دارم وگرنه جواب این پستتا میدادم😅❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز