2777
2789
عنوان

طلای دست دوم

129 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ما حدود ۴۰ ملیون پول داریم تا چندماه دیگه باید بدیم برای کاری ولی تو این چندماه میخوام ازش استفاده کنم بنظرت طلای دست دوم بهتره بخرم یا تو بورس ببرمش؟ و اینکه از کجا بخرم طلای دست دوم و کجا بفروشم بعد سود میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بورس ریسکه .طلای دست دوم هم بازم ضرر میکنی.اگه خواستی طلا دست دوم بگیری طلا فروشی ها دارن تو فقط پول ساخت نمیدی مالیات و درصد طلافروشو باید بدی برا همین ضرر میکنی مگه طلا افزایش قیمت داشته باشه تا چند ماهه دیگه اصل پولی که دادی رو پس بگیری

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
پس چیکارش کنم بنظرت

چند ماهه دیگه میخوای بفروشی .میتونی طلا بخری اگه برات ضرر مهم نیست با این دیدگاه که چند ماه ازش استفاده کردی یه کوچولو ضرر بدی 

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم