2777
2789
عنوان

خونسردی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 23 پست

نه اصلا شما شخصیت خودت و داشته باشه ، مثلا پدر شوهرم هربار میاد خونم به شوهرم میگه روی مبلا یه چیزی بنداز کثیف نشه شوهرم هم هی محل نمیذاره به منم نمیگه میدونه من کار خودم و میکنم به شوهرم میگه شاید حرفش بالاخره تاثیر بذاره. ولی هربار میاد تا میشینه رو مبل میگه یه چیزی بندازیذ کثیف نشه بعد ما کلا تو کار خودمون یا میگیم باشه .دوبار چندوقته زوم کرده رو ناهارخوری هی میگه روش شیشه بنداز یا هربار میاد خونمون میگه سفره رو از رو میز جمع نکن خودتون هستید اذیت میشی هربار من میگم نه آخه چه اذیتی بعد یبار دیگه منم با لبخند گفتم بابا جون اخه خودمون هم گناه داریم دوس داریم خونه هستیم خونمون و خوشگل ببینیم دیگه یا هربار هی میگه خوراکیا رو همونجور با طرف خودش بیار چرا تو ظرف پذیرایی کردن میچینی منم هی میگم اشکال نداره من اصلا خسته نمیشم اینجوری به خونموم انرژی میده با اینکه ۶ ساله ازدواج کردم

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  

مثلا جاروبرقی من جای شما بودم با لبخند میگفتم اا خداییش یعنی جاروبرقی من این مدلیه یعنی بده ؟ بعد میگفتم وای من چه سرخوشم خیلی ازش راضیم که این و با لحن شاد و سرخوش    

99/09/09 خدای مهربونم ممنونم   شروع بهترین اتفاق زندگی من و تو ...آرامش آرامش آرامش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمدا تکرار میکنن که ادم داغ کنه 🤣عصبی بشه اما بقول تو همون باید اروم بود ...الکی هی تکرار میکنه ک ا ...

اتفاقا این مشکل نیست که وقتی میفهمه ناراحت میشی دیگه تکرار نمیکنه همونجور که اون حرفشو میزنه شمام نشون بده که ناراحت شدی

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
اتفاقا این مشکل نیست که وقتی میفهمه ناراحت میشی دیگه تکرار نمیکنه همونجور که اون حرفشو میزنه شمام نش ...

الان با تودش گفته این چ بی باک و بیخیاله خخخ از هیچی ناراحت نمیشه ...باحرفام نشون بدم ؟

مثلا جاروبرقی من جای شما بودم با لبخند میگفتم اا خداییش یعنی جاروبرقی من این مدلیه یعنی بده ؟ بعد می ...

مثلا بخندم بهش بگم من ازجاروم راصیم ؟اخه جارو برقی پاناسونیک ب این خوبی این حسوده میگه ن بدن .مال ما خوبن 🤣🤣