2777
2789
عنوان

داروی سقط

159 بازدید | 11 پست

بچه ها من بارداریم پوچه دیروز رفتم بیمارستان گفتن چون خونریزی نداری بستریت نمیکنیم ولی فردا ساعت ۱ و نیم ۲ بیا سونو کنیم بهت دارو بدیم..میخواستم بپرسم داروی سقط فقط همون یک مدله که هم خوراکیه هم باید داخل واژن بذاریم؟یا تزریقی یا فقط قرص خوراکیش هم هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه با قرص داخل واژنش رو دارم برای من که راحت دفع شد 

من سومین سقطمه ۲تای قبلی رو خودم دفع کردم اما این یکی هرکاری کردم حتی به لک هم‌ نیافتادم برای همین یکم برام سقطه

من سومین سقطمه ۲تای قبلی رو خودم دفع کردم اما این یکی هرکاری کردم حتی به لک هم‌ نیافتادم برای همین ی ...

نترس چیزی نیست تازه دکترم به من قرص رو داد تو خونه خودم گذاشتم

نترس چیزی نیست تازه دکترم به من قرص رو داد تو خونه خودم گذاشتم

آره به منم میدن بیارم تو خونه بذارم ولی من آدم بد دردی ام چند ساعت تقریبی طول پیکشه تا دفع بشه؟با همون قرص اول دفع نمیشه درسته؟

آره به منم میدن بیارم تو خونه بذارم ولی من آدم بد دردی ام چند ساعت تقریبی طول پیکشه تا دفع بشه؟با هم ...

مال من با همون دفعه اول دفع شد یه هفت هشت ساعت طول کشید برای من 

من سومین سقطمه ۲تای قبلی رو خودم دفع کردم اما این یکی هرکاری کردم حتی به لک هم‌ نیافتادم برای همین ی ...

دوتای قبلی رو چطور سقط کردی؟ برا منم پوچه دکتر گفته تا هفته بعد خودش نیفته باید برم بیمارستان چطور میتونم تو خونه سقط کنم؟