2777
2789
عنوان

ناهار😂😂😂😂😲

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست

یکم برنج هست تو یخچال

کباب تابه ای مرغ هم میپزم با گوجه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورش قیمه الان نیمه پزشده برنجم رو خیس کردم ....ماست خیارم رو هم درست کردم تویخچال گذاشتم ....خونه ت ...

حالا من شنیدم روزه اگه واجب نباشه کسی مهمون بیاد باید بشکنی اگه ماه رومضون نباشه قبول باشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
حالا من شنیدم روزه اگه واجب نباشه کسی مهمون بیاد باید بشکنی اگه ماه رومضون نباشه قبول باشه

عزیز دلم عروس وپسرم که مهمون نیستند اونا خودشون صاحبخونه هستند منم تا به امرو قبل وبعد ماه رمضان همش رو روزه گرفتم یعنی هرروز روزه م عادت کردند ......من روزه برای تک تک امواتم میگیرم وبهشون هدیه میکنم .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیز دلم عروس وپسرم که مهمون نیستند اونا خودشون صاحبخونه هستند منم تا به امرو قبل وبعد ماه رمضان همش ...

چه مادرشوهر خوبی هستید خدانصیب کنه😄 قبول باشه دعاکنید فاطمه ازدواج موفق کنه چی میشه مگه😭

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
چه مادرشوهر خوبی هستید خدانصیب کنه😄 قبول باشه دعاکنید فاطمه ازدواج موفق کنه چی میشه مگه😭

انشالله فاطمه خانم بحق پهلوی شکسته وچادرخاکی حضرت فاطمه زهرا ....بخت خوب وعالی نصیبش بشه واون مرد مردبااخلاق وباتقوا باشه وفاطمه خانم مارو به قله های سعادت وخوشبختی برسونه وخدا بهترین بهترینها رو درزندگی مشترک ش نصیب ش کنه آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین