2777
2789
حالاچراخصوصی🤔

همینطوری😁😁

اخه حوصله ندارم هی بگردم تو تاپیکا هی جواب بدم😁🤩

👑برای اینکه حالت خوب باشه روز را با داشته هایت شروع کن و به نداشته هایت بگو :به زودی می بینمتون👑
همینطوری😁😁 اخه حوصله ندارم هی بگردم تو تاپیکا هی جواب بدم😁🤩

خوب بیا همین جا حرف بزنیم با اجازه اسی

اگه همجنس بازمون نکنه🤣🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا خصوصی دختر خانوم

حوصله ندارم بگردم تو تاپیکا 😁

بعدشم مگه مشکلی داره اصلا؟☹☹☹☹

👑برای اینکه حالت خوب باشه روز را با داشته هایت شروع کن و به نداشته هایت بگو :به زودی می بینمتون👑
خوب بیا همین جا حرف بزنیم با اجازه اسی اگه همجنس بازمون نکنه🤣🤣🤣🤣

😁😁😁😁نه اینجا کیف نمیده البته ببخشیداااااا😂

منم از ۷و نیم بیدارم

از ۸کلاس داستم

الانم امتحان علوم داشتم همشم از تو کتاب دیدم جون از علوم بد نیاد و نخونده بودم

و در رخت خواب هستم😂😂

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
شما تو اون تاپیک چی گفتید اومدم دیدم ترکیده نتونستم جوابتونو بدم 

نمیدونم 😁😁😁😁😁

چرا دیر خوابیدی لیلی جون؟ انقباض داری؟

نه.معدم اذیتم میکنه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
شکمت بالاست؟ رحمت بزرگ شده داره فشار میده؟ زایمانت کیه؟

بله.۶ آبان

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم