شاخییی مدیر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2221 عنوان خانما بی بی چکم | مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 71 پست 3 روز پیش زدم هاله انداخت فردا موعدمه زدم بازم هاله انداخت پرنگ نشد اما زیر 5 دقیقه بود شما هاله میبینید؟ باردارم یانه مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄 1399/07/20 | 08:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naile36 عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1667 وای نه اینایی که هیچ حالتی ندارن اتفاقا بدناشون قویتره. حالا بازم منتظر تهوع باش چون از ماه دوم شروع ... امیدوارم همینطور باشه ارزومه از تهوع و وحال بدی بستری بشم ولی سالم باشه😭😭😭
marjaaaaaan عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 459 .ببخشید من همش سوال پرسیدم.اخه منم اقدامم اما الان 7ماه منتظرم .از صبح توی نی نی سایت سردر گم اصلا نمیدونم دارم دنبال چی میگردم وقتی ی بیبی چک مثبت میبینم یا خبر بارداری میشنوم اشکم سرازیر میشه همش میگم خدایا پس کی نوبت من میشه...خیلی براتون خوشحالم .استارتر عزیزم انشالله که بارداری و به زودی بچتو بغل میگیری خدا می داند و بس ....
جاده عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8322 اسی چند روز از موعدت گذشته؟ نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
جاده عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8322 .ببخشید من همش سوال پرسیدم.اخه منم اقدامم اما الان 7ماه منتظرم .از صبح توی نی نی سایت سردر گم اصلا ن ... عزیزم من خودم یکسال منتظر بودم واسه بارداریه اولم نگران نباش انشاالله به حق فاطمه زهرا این ماه مامان میشی، نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
marjaaaaaan عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 459 عزیزم من خودم یکسال منتظر بودم واسه بارداریه اولم نگران نباش انشاالله به حق فاطمه زهرا این ماه ... ممنونم خدا می داند و بس ....
جاده عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8322 ممنونم رسیدم به نقطه ی که از همه چی نا امید شدم حتی نوبت دکتر داشتم نرفتم دیگه بیخیال شدم دیدم در کمال ناباوری باردار شدن، هر ماه استرس داشتم ، این ماه اقدام کردم واسه دومی الان علائمه پری دارم ولی واسم مهم نیس چون سَر بارداریه اولم خیلی به خودم سخت گرفتم نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
marjaaaaaan عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 459 رسیدم به نقطه ی که از همه چی نا امید شدم حتی نوبت دکتر داشتم نرفتم دیگه بیخیال شدم دیدم در کما ... اره ادم گاهی وقتا فکر میکنه به ته خط رسیده اما بازم امیدوارم.ممنون به خاطر دلداری و مهربونیت خدا می داند و بس ....
خمیازه عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 6603 ی عکس دیگه گذاشتم ببین آره تو این عکس هاله کاملا معلومه 😍 بنظرم فردا که موعودته یه مارک دیگه هم بزن اگه اونم مثبت بود برو آزمایش
شاخییی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2221 اسی چند روز از موعدت گذشته؟ ببخشید. فردا موعدمه مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
شاخییی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2221 .ببخشید من همش سوال پرسیدم.اخه منم اقدامم اما الان 7ماه منتظرم .از صبح توی نی نی سایت سردر گم اصلا ن ... ای جانم عزیزه دلم انشاءالله بزودی بی بی چکت مثبت بشه مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
شاخییی مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2221 منم سَر پسرم بعد از ۴۰ روز به زور هاله انداخت چه جالب. ولی من فردا تازه موعدمه😅😅😅 مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄