2777
2789
عنوان

خانما بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 71 پست
وای نه اینایی که هیچ حالتی ندارن اتفاقا بدناشون قویتره. حالا بازم منتظر تهوع باش چون از ماه دوم شروع ...

امیدوارم همینطور باشه ارزومه از تهوع و وحال بدی بستری بشم ولی سالم باشه😭😭😭

.ببخشید من همش سوال پرسیدم.اخه منم اقدامم اما الان 7ماه منتظرم .از صبح توی نی نی سایت سردر گم اصلا نمیدونم دارم دنبال چی میگردم وقتی ی بیبی چک مثبت میبینم یا خبر بارداری میشنوم اشکم سرازیر میشه همش میگم خدایا پس کی نوبت من میشه...خیلی براتون خوشحالم .استارتر عزیزم انشالله که بارداری و به زودی بچتو بغل میگیری 

خدا می داند و بس ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.ببخشید من همش سوال پرسیدم.اخه منم اقدامم اما الان 7ماه منتظرم .از صبح توی نی نی سایت سردر گم اصلا ن ...

عزیزم من خودم یکسال منتظر بودم واسه بارداریه اولم نگران نباش انشاالله به حق فاطمه زهرا  این ماه  مامان میشی،

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
ممنونم    

رسیدم به نقطه ی که از همه  چی نا امید شدم حتی نوبت دکتر داشتم نرفتم دیگه بیخیال شدم دیدم در کمال ناباوری باردار شدن، هر ماه استرس داشتم ، این ماه اقدام کردم واسه دومی الان  علائمه پری دارم ولی واسم مهم نیس چون سَر بارداریه اولم خیلی به خودم سخت گرفتم 

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
رسیدم به نقطه ی که از همه  چی نا امید شدم حتی نوبت دکتر داشتم نرفتم دیگه بیخیال شدم دیدم در کما ...

اره ادم گاهی وقتا فکر میکنه به ته خط رسیده اما بازم امیدوارم.ممنون به خاطر دلداری و مهربونیت 

خدا می داند و بس ....
.ببخشید من همش سوال پرسیدم.اخه منم اقدامم اما الان 7ماه منتظرم .از صبح توی نی نی سایت سردر گم اصلا ن ...

ای جانم عزیزه دلم انشاءالله بزودی بی بی چکت مثبت بشه 

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄