2777
2789
خب دلیلش چی بوده؟؟؟؟؟  پسر همسایه ماهم جند بار تشنج کرده الان کلاس دوم یا سومه خیلی هم خوب و ب ...

دلیلش رو نمی‌دونیم چون نوار مغز و ام آر آی چیزی نشون نداده

میشه بپرسم تشنج های این دو نفر چجوری بوده؟؟؟

دلیلش رو نمی‌دونیم چون نوار مغز و ام آر آی چیزی نشون نداده میشه بپرسم تشنج های این دو نفر چجوری بود ...

هردو با تب بوده اینم بگم دومی ک میگم هیچ علایمی نشون نمیده دکتر چندروز پیش تشخیص اوتیسم داد نگران نباش انشالله ک نی نی تو هیچ مشکلی نداره تاپیک جدیدتم تازه خوندم الکی حساس نشو ک کاربرای اینجاهم بد راهنماییت کنن استرس بگیری وقتی ام ار ای چیزی نشون نمیده ینی مشکلی نیست فقط محتاط تر باش و دکترشو پیگیر باش همین

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ممنون عزیزم❤️

خاهش میکنم عزیزم راستی اینم دیشب خاستم بگم یادم رفت دوسته داداشم تو بچگی بدون تب تشنج کرده من از مامانش ی بار پرسیده بودم گفت اصلا تب نداشت تشنج کرد حالا نمیدونم چند بار الان ماشالله مهندسی مکانیکی میخونه مخ کامپیوتره ی پسر خوش اخلاق و خوش اندام و باهوش

خاهش میکنم عزیزم راستی اینم دیشب خاستم بگم یادم رفت دوسته داداشم تو بچگی بدون تب تشنج کرده من از مام ...

ممنونم ازت

خدا بهت برکت و سلامتی بده❤️

برای پسرم دعا کن 🙏

ممنونم ازت خدا بهت برکت و سلامتی بده❤️ برای پسرم دعا کن 🙏

از صمیم قلبم براش دعا میکنم تو هم برای عاقبت ب خیری کوجولوهای من از ته دلت دعا کن🌹🌹🌹