2777
2789
نگران نباش خواهر منم تشنج داشت ب لطف خدا الان خوب شده۲۰سالی هست بچه هم داره.هیچ مشکلی شکر خدا نداره ...

از چند وقتی تشنج داشت تا کی طول کشید و چجوری بود تشنجاش و آیا دارو مصرف کرد

تو رو خدا جوابم رو بده

نه اصلا ربط نداره منم تشنج داشتم قرص میخوردم چندبارم بیمارستان بستری شدم اما مامانم میگه دوسالگی مث ...

عزیزم چجوری بود تشنجاتون و از شروع شد و کی خوب شدین دارو هم مصرف کردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت تشنج چی بوده گلم ؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩عوارض تشنج چی بوده ؟؟؟؟ خیلی صحبت کن و حرف بزن و تمام حرکا ...

بچم سرش رو به سمت چپ خم می‌کنه (البته ۳ هفته پیش شروع شد یک روز ۵ بار پشت سر هم کرد )در حد دو ثانیه خیره میشه و یه فشار کوچولو به خودش میده و چند روز بعد هم تکرار شد که خیلی خفیف تر بود البته فردای روز اول که تشنج کرد قرص فنوباربیتال رو براش دکتر شروع کرد نوار مغز و ام آر آی سالم بودن

دارم دیوونه میشم تو کشور غریب تک و تنها 

الان ۸ ماهشه ولی از ۳ ماهگی پرش پلک داشت و دست و پاش هم تو خواب یه کوچولو میپرید ولی از ۳ هفته پیش که فنوباربیتال رو شروع کردیم پرش دست و پاش تو خواب خیلی زیاد شده نمیدونم به خاطر فنوباربیتال یا تشنجش😭😭

بچم سرش رو به سمت چپ خم می‌کنه (البته ۳ هفته پیش شروع شد یک روز ۵ بار پشت سر هم کرد )در حد دو ثانیه ...

گلم از نظر مغزی که سالم باشه 

فشار ناشی از تشنج مثل همین پریدن دستش خوب میشه به مرور زمان 

فقط همیشههههه تحت نظر پزشک باشه 

هیچ‌کاری بدون مشورت با پزشک انجام نده 

ببرش دکتر هروقت استرس گرفتی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

آهنگ و شعر و حرف زدن زیاااااااد فراموش نشه .با آرامش باهاش رفتار کن 💖💖💖سالمه گلم 

گلم از نظر مغزی که سالم باشه  فشار ناشی از تشنج مثل همین پریدن دستش خوب میشه به مرور زمان  ...

خدا از دهنت بشنوه حتی نمیتونم گریه کنم چون شوهرم دعوام می‌کنه میگه تو داری به بچه شیر میدی بهش استرس نده

ولی من آروم و بی صدا مثل الان سرم رو میندازم پایین اک میریزم که کسی شوهرم نبینه😭😭😭😭

2 بار بدون تب

خب دلیلش چی بوده؟؟؟؟؟ 

پسر همسایه ماهم جند بار تشنج کرده الان کلاس دوم یا سومه خیلی هم خوب و باهوشه ولی یکی از اشناهمونم تشنج کرد الان شیش سالشه یک کلمه حرف نمیزنه و اصلا حرف کسی رو نمیفهمه مثلا نمیدونه نباید بره تو جاده میپره حلو ماشینا اصلا هرچی صداش میزنیم نگاه نمیکنه ی رفتارای عجیب دیگم داره 

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین