_esraa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 عنوان کابوس دیدم 105 بازدید | 14 پست خواب وحشتناک آبجیموالتماستون میکنم دعا کنید پسرش ببینه..سه سالشه حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍 1399/07/20 | 04:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 چی شده مگه پسرش کجاس؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
_esraa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 چی شده مگه پسرش کجاس؟ پیش بابای روانیش بهش نمیده حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 پیش بابای روانیش بهش نمیده جداشده خواهرتوناگه جداشده که بچه تا۷سال پیش مادرش بایدبمونه چرا اقدام نکرده خواهرتون؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
ruphh عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 348 پیش بابای روانیش بهش نمیده خیره ایشالا تعبیرش اینه که مشکلشون حل میشه ای ام یوزارسیفولی خارج از شوخی همیشه دید مثبت داشته باش به خواب
_esraa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 چرا چی چرا؟داره جدا میشه 😢😢😢😢😢پسرش هم نمیده چون تهدید کرده ابجیمم از تهدیدش میترسه ..خواب نداره خواهرم 💔 حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
_esraa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 جداشده خواهرتون اگه جداشده که بچه تا۷سال پیش مادرش باید بمونه چرا اقدام نکرده خواهرتون؟ تهدید کرده نمیتونه اقدامی کنه 😢😢😢😢😢 حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 تهدید کرده نمیتونه اقدامی کنه 😢😢😢😢😢 خدابه زمین گرم بزنتشچه جور حیوونیه که یه بچه ۳ساله رو از مادر محروم کرده خدا به دل خواهرت آرامش بده عزیزم ایشالادرست میشه عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
ruphh عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 348 چی چرا؟داره جدا میشه 😢😢😢😢😢پسرش هم نمیده چون تهدید کرده ابجیمم از تهدیدش میترسه ..خواب نداره خوا ... کاش خواهرتم چنتا برادر داشت که ازش دفاع کنن
_esraa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 خدابه زمین گرم بزنتش چه جور حیوونیه که یه بچه ۳ساله رو از مادر محروم کرده خدا به دل خ ... ان شاالله عزیزم😭😭😭😭 حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
_esraa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 کاش خواهرتم چنتا برادر داشت که ازش دفاع کنن داداش داره ولی مامانم حق دخالت نمیده بهشون نوجونن😢😢😢 دعا کن توروخدا حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
ruphh عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 348 داداش داره ولی مامانم حق دخالت نمیده بهشون نوجونن😢😢😢 دعا کن توروخدا ایشالا حل میشه به لطف خدا
_esraa مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 7225 ایشالا حل میشه به لطف خدا ان شاالله عزیزم حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
ruphh عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 348 داداش داره ولی مامانم حق دخالت نمیده بهشون نوجونن😢😢😢 دعا کن توروخدا اگه اونجا بودم به عنوان براد بزرگترش حتما حال شوهرشو میگرفتم ولی حیف