2777
2789
عنوان

بی بی چک کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 53 پست
الان غذای کمکی هم میخوره .اما شیر خیلی زیاد میخوره هر یساعت ..وای یوقت این حرفام ناشکری نباشه که بد ...

کم کم بهش غذا هی بیشتر بده .

من میگم خدا خیلی دوسمون داشته ک بهمون همچین چیزی داده ب فال نیک بگیر خیلیا در ارزوی یکیشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا من فقط ترسم از زایمانه چون من سزارین بودم میگن خیلی ضرر داره دو تا سزارین تو فاصله کم

دکترتون گفت نه انشاالله ک مشکلی نباشه .ولی من طبیعی سر این بچم ده ساعت درد کشیدمو زایمان سختی داشتم چون اولی بود دهانه رحم دیر باز شد

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
پشرتم بزرگ میشه ب این روزا میخندی ک چقدر الکی حرص غذا و شیرش رو میخوردی ی روزی هی بهش میگی بسه نخور ...

خخخ وای عزیزم شما روحیه خیلی خوبی داری .شوهرم همش میگه یکم مثبت فکرکن ولی من کلا همیش اول فکر بد میاد سراغم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
کم کم بهش غذا هی بیشتر بده . من میگم خدا خیلی دوسمون داشته ک بهمون همچین چیزی داده ب فال نیک بگیر خ ...

غذا که خیلی خوب میخوره خداروشکر .کاش منم زودتر حالم خوب شه و بروزای خوبشون فکر کنم

غذا که خیلی خوب میخوره خداروشکر .کاش منم زودتر حالم خوب شه و بروزای خوبشون فکر کنم

ایشالا ولی من از روزی ک حامله شدم گفتم این بچه روشنایی زندگیمه مطمینم زندگیمو ی تغییر اساسی میده توام همین فکرو بکن

ایشالا ولی من از روزی ک حامله شدم گفتم این بچه روشنایی زندگیمه مطمینم زندگیمو ی تغییر اساسی میده توا ...

انشاالله .مرسی گلم ممنون بابت دلداری دادنت خیلی امیدوارشدم.موفق باشی