2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
اخه ۷ و ۸ تومن ک فقط تخت و کمد و یکم لباس و این چیزا میشه البته میشه جمعش کرد من گفتم بیشتر بگیر بزن ...

چ چیزا 

پدر مادر ایشون مسئول زخم زندگیشونن؟؟؟؟

چجوری دلتون میاد از خانواده ها بکَنید!!!!!!!

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقا بزرگ کجاست

سمت صالح اباد بزنی تو نت ادرس میاره حتما برو اونجا همه چی داره و ارزون ترین قیمت البته جنس خیلی خوب و درجه یک نداره ولی خوب قیمت اسباب بازی و لباساش مناسبه از هز چی دو سه تا دونه بدار کمدت پر شه با ۷ و ۸ میتونی جمعش کنی اگه کالسکه نخوای بخری شیر دوشتم بزار بچه بدنیا اومد بخر شاید اصلا بچت شیرتم نخورد و الکی بود بنظر من مینی واشم نخر اگه نمیخوای کهنش کنی و میخوای پوشکش کنی من لباسای بچمو میندازم تو ماشین خودمون ی بار میشدره لباسای خودمونم جدا میشوره چ کاریه مینی واش جا تنگ کنیه

چ چیزا  پدر مادر ایشون مسئول زخم زندگیشونن؟؟؟؟ چجوری دلتون میاد از خانواده ها بکَنید!!!!!!!

نه گفتم خانوادش شاید پول داشته باشن من چون خودم خانوادم وضع مالیشون خوب بود ۲۰ تومن گرفتم پارسال گفتم خودم میخرم و واسه بچم چیزای ارزون تر خریدم یکمشو خرج زندگی کردم.میتونستمم ب بابابام بگم واسم کالسکه ۱۲ میلیونی بخره خوب نکردم اینکارو ک

چ چیزا  پدر مادر ایشون مسئول زخم زندگیشونن؟؟؟؟ چجوری دلتون میاد از خانواده ها بکَنید!!!!!!!

واقعا 

من دو تا داداش کوچولو دارم هی میگن تخت برامون بگیز و اینا ولی چون جاشون تنگه نمیتونن بگیزن 

من چجوری از دلم بیاد تخت بگیرن برا بچم

خودمون نمیتونیم همه چی بخریم  از دلمم نمیاد مامان بابام تو خرچ بیوفتن تو این گرونی  به ش ...

بسته به محل زندگیت و نوع زندگیت مثلا کارمندی و خونه داری؟ زیاد اهل خرید و بیرون رفتنی یا نه؟ من کالسکه و روروک واقعا الکی گرفتم، دخترم روروکشو فقط یه ماه یا کمتر استفاده کرد، کالسکه هم محل زندگیمون جوری بود که زیاد پیاده روی نداشتیم تقریبا اصلا بدردم نخورد، کریر بقیه گفتن نخر نخریدم ولی بعدا پشیمون شدم خیلی به کارم میومد.. لباس از این بسته ای چند تیکه ایا نگیر، از این بازها بگیر از سیسمونی فروشیا بگیر جنس خوب که باز باشه دارن، شیشه شیر و پستونک حتما بگیر ولی این آبمیوه خوری و قنداق خوری و ... اینا الکین اکثر بچه هام خوششون نمیاد، تخت برا دخترم خریدم اصلا توش نخوابید، الآنم دوسالشه اصلا دوسش نداره و حتی نمیره روش بازی کنه یا الکی دراز بکشه، بخاطر شرایطم قبل دوسالگی نتونستم توش بخوابونم، کمد لباس براش بگیر لازمه، ویترین هم داشته باشه و قفل که بتونی اسباب بازیاشو جمع و جور کنی که تا وقتی کوچیکه بچه های دیگه نیان داغون کنن.. حوله تن پوش و اینا از الان براش نگیر بدرد نمی خوره بذار حداقل دوسال بشه بعد بخر، لباس بیرون و گرون کم بگیر چون سایز بچتو نمی وونی شاید خیلی ریز یا خیلی درشت باشه، خشک کن و یه بسته کهنه نخی حتما بگیر، شلوار تکی تو خونه ای زیاد بگیر، مرتب جیش میکنه، اسباب بازی در حد تعادل و جغجغه اینا بیشتر براش بخر، بقیشو بذار به اقتضای سنش که هی بزرگتر میشه و میخواد براش بخرید و خودتم همش دوس داری براش عروسک و ماشین و اینا بخری، سه چرخه هم خوبه استفاده میشه روزبروز قیمتش میره بالا بنظرم بخر، دیگه همینا تو ذهنم بود، به لباس زیاد پول نده بعد تولدشو چهل روزگیش خودتون کمکم میخرید، جاری من کاپشنو هزار جور لباس گرون مارک برا پسرش قبل تولدش خرید، بچه عید بدنیا اومد ، برا زمستون که بچه ۹ ماهش بود کاپشن براش سایز نمی شد دیگه همش دنبال این بود ببره عوض کنه .. خب خیلی مغازه ها بعد یکسال لباس قبول نمی کنن.. چه فایده هر چیزیو سروقتش بخرید بهتره مخصوصا لباس

بسته به محل زندگیت و نوع زندگیت مثلا کارمندی و خونه داری؟ زیاد اهل خرید و بیرون رفتنی یا نه؟ من کالس ...

نظر خودمم همینه چیزای لازم رو بگیرم حالا یا مامان بابام بگیرن یا خودمون 

از طرفی هم خجالت میکشم اینجوری که چون بچه اوله بقیه میان نگاه میکنن و فلان چیز انچنانی نباشه بگن کم گذاشتن مثلا برا دخترشون 

وضع بابام خوبه 

نظر خودمم همینه چیزای لازم رو بگیرم حالا یا مامان بابام بگیرن یا خودمون  از طرفی هم خجالت میکش ...

عزیزم هرچیزی که واقعا با توجه به شرایطت لازمه بگیر ولی جنس خوب بگیر، چون اتاقش جمع و جوره کم بودن وسایلش تو ذوق نمی زنه

دوس ندارم چیز اضافه بگیرم خرج اضافه بزارم رو دست مامان بابام تو این گرونی

لیست سیسمونی:
شامپو سروبدن،صابون بچه،دستمال مرطوب،گوش پاک کن،
شانه و برس،دندان گیر،دماسنج،پوشک،چوب لباسی،شیشه شیر،پستونک،شیشه شور،قاشق ژله ای یک عدد سایز کوچک،پیشبند،فلاسک آب،ظرف غذای بیرون بر،سرویس خواب،پشه بند(مخصوصااگه بهار و تابستان دنیابیاد تایکسالگی جواب میده،)،تشک تعویض(خیلی به درد میخوره میشه برای حمام بچه را روش بذاری)،سرویس حمام،حوله دوتیکه(تن پوش نگرفتم تا دوسالگی نیازنبود)،پارچه خشک کن،کلاه حمام،ساک لوازم،لباس هم تا سه ماهگی بگیرید که سایزش دستتون بیاد،اسباب بازی هم که هست.

ضروری نیست:کهنه شور،سرویس قابلمه(یه قابلمه کوچیک هم کفایت میکنه)،سرویس غذاخوری،آویزتخت موزیکال،کریر،کالسکه(اگه هم میخواید بگیرید بذارید دنیابیاد از یکی قرض کنید اگه بچه موند وگریه نکرد،بخرید)

این قصّه از ابتدا به سر آمده بود.فقط این میان من آواره شدم!(امضا:کلاغ قصّه ها)