2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 38 پست
پولشو از خانوادت بگیر بگو ب مرور زمان میخرم مثلا سی تومن بگیر بعدا خورد خورد واسه بچت خرید کن من ک ا ...

۳۰ تومن🙃🙃🙃

من راضی نیستم اینقد هزینه کنن نهایت ۷ ۸ تومن 

شاید رفلاکس نداشته باشه

البته من خودم نخریدم و بچم رفلاکس گرفت ولی تموم شدش بعد از چند ماه یعنی میگم بجای تخت اینو بگیر من خودم تخت نوزاد نوجوان خریدم پشیمونم جا تنگ کنی بچه تا دو سالگی بعید میدونم توش بخوابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوس ندارم چیز اضافه بگیرم خرج اضافه بزارم رو دست مامان بابام تو این گرونی

من با همسرمم خرید مادر شوهرمم پول داد کلا خانواده خرید کاش اگر در توان همسرته باهم خرید کنید 

ببین 

روروئک نگرفتم چون گفتن ب کمر بچه اسیب میزنه 

کالسکه نگرفتم چون طبق تجربه ای ک از پسر خالم داشتم حملش برام سخت بود هی باید ردش کنیم از تو پیاده رو 

مینی واش اتومات گرفتم که بسیاار راضی هستم چون دخترمم پوستش حساسه نمیشه با ماشین خودمون بشوریم 

یه کمد بگیرید که یه درب ویترینی هم داشته باشه اینجوری صرفه جویی میشه یه کمد یه ویترین نمیگیری با یه تخت یا نوزاد نوجوان بگیر یا نوزاد

۳۰ تومن🙃🙃🙃 من راضی نیستم اینقد هزینه کنن نهایت ۷ ۸ تومن 

اخه ۷ و ۸ تومن ک فقط تخت و کمد و یکم لباس و این چیزا میشه البته میشه جمعش کرد من گفتم بیشتر بگیر بزن ب زخم زندگی

خوب این تشک باعث میشه نگیره دیگه الان ۹۰ درصد بچه ها دارن ولی تخت نوزاد نوجوان این چیزا واقعا الکیه ...

اتاق خودم اصلا جا نداره برا تخت کنار مادر 

یه اتاق ۶ متری هم دارم توش ۴ تا تیکه وسیله گذاشنم بخوام تخت و کمد بگیزم باید اونارو جمع کنم

لباس های باز تیکه ای جنسشون خوب نیس میگن برا بچه

چرا خوب نیس هر چقدر پول بدی اش میخوری یه مدل هایی هستن بازن جنسشون پنبس عااااالین من انقدر پشیمونم که همه لباساشو اونجوری نگرفتم کاش جعبه ای نمیگرفتم پول حروم کردن بود

کلاهاش اندازه نبود کوچیک بود 

ناف بندش اندازه نبود کوچیک بود 

قنداقیش همینجور 

چند تا تیکه خوشکل جنس خوب بگیر 

اتاق خودم اصلا جا نداره برا تخت کنار مادر  یه اتاق ۶ متری هم دارم توش ۴ تا تیکه وسیله گذاشنم ب ...

کمد خیلی لازمه برای وسایلش

البته شاید شما کمد دیواری زیاد داره خونت 

ولی اگه کمد نداری حتمااا کمد بکیر

اسباب بازی هم نگیر زیاد در حد چند تا دونه بگیر چون بعدا هی کادو میارن واس بچه

من با همسرمم خرید مادر شوهرمم پول داد کلا خانواده خرید کاش اگر در توان همسرته باهم خرید کنید  ...

خودمون نمیتونیم همه چی بخریم 

از دلمم نمیاد مامان بابام تو خرچ بیوفتن تو این گرونی 

به شوهرم گفتم خودمون میخوایم بگیریم 

ولی شوهرم منتظر خانواده منه گویا

ولی من راصیم به همون چیز هایی که لازمه بخرم 

ولی سیسمونیه و از طرفی خجالت میکشم چیزی نخرم

خودمون نمیتونیم همه چی بخریم  از دلمم نمیاد مامان بابام تو خرچ بیوفتن تو این گرونی  به ش ...

من هنوز باردار نیستم اما منم با شما هم عقیده هستم.

و اعلام کردم به شوهرم که چه نظری دارم.البته مادرشوهرم خیلی فضوله و از حالا حرف بیخودی زیاد میزنه.من خودمو میزنم به نشنیدن.