2777
2789
عنوان

روشوییبه بجای کادوی زایمانم

244 بازدید | 29 پست

ما حماممون روشویی نداره.شوهرم میگه بچه رو تو دستشویی بشوریم که اولا شیر روشویی کوتاه هست میترسم به کمر بچه بخوره،ثانیا پاش بخوره کف روشویی آلوده هست بنظرم جایی که همه دست کثیفشون رو میشورن.تازه سرد هم هست خیلی زمستونا.ولی لج کرده میگه پس مردم چیکار میکنن!میخوام بگم بجای کادو زایمان یه رادیاتور و روشویی بزاره تو حمام!بنظرتون بده؟شما بچه هاتون رو کجا میشورین

این مدلی دیگه ندیده بودم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادوی زایمان نداشتیم والا...تو همون روشویی ک برق میزنه اصلانم کثیف نیست 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خوبه بنظرم کادوزایمان بگیر ازش اون وظیفشه ک روشویی بزاره توحمام

کادو زایمان که نمیخواد بگیره چون طلا گرون بود گفتم نمیخوام.حداقل گفتم بجاش یچیزی ازش بگیرم تا منت سرش هست

کادو زایمان که نمیخواد بگیره چون طلا گرون بود گفتم نمیخوام.حداقل گفتم بجاش یچیزی ازش بگیرم تا منت سر ...

اره خوبه بگیرعزیزم

تنها واسه من نه...واسه همه دعاکنین که: جیب پر پول.دل شاد.آسایش.

عزیزم ی توصیه ام من بهتون میکنم ببخشید ربطی ب تایپکتون نداره...

سعی کنید بچتونو زیاد نشورید مخصوصا تا ۶ماه..چون ی چربی خاصی داره پوستشون ک از بین بره ممکن بعدا دائم پاهاش در اثر خوراکیای اسیری بسوزه...بعد هوام ک ب سرده بیشتر مریض میشن...با ی پارچه نم دار پاکش کن..

2790
2778
2791
2779
2792