2777
2789
عنوان

از نامزدم سرد شدم

469 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من ۴ ماه هست نامزد کردم نامزدموهم خیلی دوس دارم ولی تو این مدت اختلاف زیاد داشتیم خواهرش مادرش بینمون بحث انداختن اخلاقش حساسه گیر الکی میده زودرنجه حس میکنم ازش سرد شدم و انگیزم رو برا زندگی باهاش از دست دادم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینطور همش بهم گیر میده به حجابم به مجازی به بیرون رفتن به رفتارم کلا من تو منگنه و فشار جامعه و همسرم زندگی میکنم مخم هنگه از این هم دعوا قهر گیر الکی به مرز خودکشی رسیدم اما بی فایده

طبیعیه همه ما خسته میشیم گاهی از اخلاق های شوهرمون اما زندگی شوخی نیس یا چیپس پفک نیس ب این زودی ولش کنیم زود زده بشیم بگیم نمیخوایم باید مدارا کرد باید درک کرد باید صحبت کرد با ارامش ن جنگ و جدل باید یکی آتیش شد دیگری آب باید صبر داشت باید گذشت کنی باید حرفای بحث هارو فحش هارو فراموش کنی هیچوقت از همسرت کینه ب دل نگیری چرا ک ازش زده میشی و زندگی برات بی انگیزه میشه و حتی نگاه کردن به چهره همسرت واست غیر قابل تحمل میشه و رفتا رفته تنفر ایجاد میشه و عشق و علاقت نسبت ب شوهرت که از دست بدی فاتحه اون زندگی خوندس

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین