2789
اره عزیزم باردارم.شوهرم واریکوسل داشت.بعد عمل خودم براش خریدم خورد.توان جنسیو فوق العاده بالا میبره. ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی؟منم تحرک اسپرمای همسرم پایینه باردار نمیشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر من برا تنظیم هورمون های  بدن  و تقویت بدن برای قبل بارداری داد

سلام میدونم از بحثتون خیلی میگذره ولی برام سوال بود دکتر برای من هم برای اقدام به بارداری تجویز کرده ولی راستش نمیدونم قرصا بخورم بعد اقدام کنم یا نه هرحین مصرف میشه اقدام کرد  

سلام میدونم از بحثتون خیلی میگذره ولی برام سوال بود دکتر برای من هم برای اقدام به بارداری تجویز کرده ...

حین مصرف هم میشه 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱
 یعنی اثرش رو میزاره رو اسپرم تخمک؟

سلام عزیزم خوبی شرمنده سوالم اینه شما فرتیل اید مردانه گرفتین چند بود قیمتش واینکه من پیدا کردم تو یک داروخونه ببینین اینه

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

سلام عزیزم خوبی شرمنده سوالم اینه شما فرتیل اید مردانه گرفتین چند بود قیمتش واینکه من پیدا کردم تو ی ...

سلام گلم من برای خودم خریدم همسرم گفت استفاده نمیکنه اگر احتیاج بود تهیه می‌کنه من بره خودم خریدم هم قیمته ۱۱۹۱۰۰۰تومن خریدم 

نمیدونم ولی شکلش انگار یه مدل دیه ام هست ازداروخونه بخری مطمئنه خیالت راحت بعد زن ومرد یه قیمتن

ن این مدلی تازه اومده از اون قدیما پیدا نمیشه که حالا زنداداشم یه دونه پیدا کرده انشاالله نتیجه بگیریم 

سلام دوستان کسی فرتیل لید زنانه داره اضافه باشه من میخرم و ساشی اندوفرتی  کسی داره که اضافه ...

ساشه اندروفرتی من دارم برا آقایون  از اون سبزا که پودری هست و میگی دیگه