2789
اره عزیزم باردارم.شوهرم واریکوسل داشت.بعد عمل خودم براش خریدم خورد.توان جنسیو فوق العاده بالا میبره. ...

شوهر منم عمل کرده دکتر اومده بهش امپول هاش ام جی وهاش سی جی داده با ال کارنیتین ال ارزنین ویتامین ای زینک وضعش بدتر شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکلتون چیه

سلام عزیزم همسر منم واریکوسل داره گرید یک برای همسر شما گرید چند بود ما عمل نکردیم داریم گیاهی استفاده میکنیم ...همسرم زالو درمانی کرد تازه ...ب نظرت عمل کنیم ...میش ج بدی ممنون 

سلام عزیزم نه متاسفانه هنوز  اسفند ماه هم iui کردم ولی منفی شد  ان شالله بعد ماه رمضان د ...

ایشالا که خیلی غیر منتظره باردار میشی عزیزم شک نکن و من منتظر شنیدن خبر بارداریت هستم   

سلام خانومای عزیز- قرص فرتیل اید هم برای مردان هست هم برای زنان البته قرص های مردان با زنان جدا هست روش نوشته برای زنان یا برای مردان. من یه دوره استفاده کردم واقعا عالی بود و بعد شش ماه همون یه دوره نتیجه گرفتم. الان حدود شصت تا قرصش برام مونده. خودم 800 تومن خریدم اونم با بدبختی پیدا کردم. اگر کسی خواست پیام بده عکسشو بفرستم تارخ هم تا 2023 داره