rozgollli مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2832 عنوان گازکولر 174 بازدید | 10 پست اقاکولرمون نشتی پیداکرده قشنگ صداشومیشنوم گازش خارج میشه همسرم هم مسافرته زنگ هم میزنم جواب نمیده گازش خطرناک نیست؟ 1399/07/20 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 کدوم شهری مابخاری روشن میکنیم هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
gandomsm عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3109 نه فکر نکنم در هر صورت زنگ بزن به کسی که بلد باشه یا سردربیاره بپرس معمولا مردا اطلاعاتشون تو اینجور مسایل نسبت به زنا بیشتر گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام
gandomsm عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3109 کدوم شهری مابخاری روشن میکنیم ماهم کولر روشن گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام
الاسکا عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 کدوم شهری مابخاری روشن میکنیم ما۲تا کولر گازی روشنه الان جنوبیم
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 خوزستان . مامشهدم چندروزسردشده زیاد😑😑😑 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
gandomsm عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 3109 کولر اسپیلت .میترسم گازش سمی نیست؟ از کولر اسپلیت متنفرم هر تابستون 4یا5بار گاز گیریش میکنیم بازم نشت میکنه گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام
rozgollli مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2832 [QUOTE=159095212]از کولر اسپلیت متنفرم هر تابستون 4یا5بار گاز گیریش میکنیم بازم نشت میکنه [/QUOT.E]چی کنم .گرمه ولی خاموش کردم بااین حال میترسم گازش سمی باشه