2777
2789
عنوان

قرص لاغری؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست
هر موقع خواستین من در خدمتم و اگه سوال دیگه ای بود ❤️

من فقط دلم میخواد با یه دکتر تفذیه درد و دل کنم🤣

خیلی ناراحتم از این وضعیت...

اوله اولش ۱۱۰ کیلو بودم پونزده شونزده سالم بود

پنج شیش ماه تلاش کردم دوچرخه زدم و رژیم سخت شدم ۹۰

بعد رفتم بدنسازی و بازم تلاش کردم خودمو رسوندم۷۸ و اینا

بعد دوباره چاق شدم تا ۸۹ اومدم دوباره نزدیک عروسی بود لاغر کردم شدم ۷۵ دوباره بعد از عروسی چاق شدم، شدم ۸۶ بعد شد کرونا دیدم بخوام بخورم و بخوابم میترکم کالری شماری کردم و پیاده روی شدم ۷۲ (وزنی که تو عمرم به چشم ندیدم) منه احمق دوباره چاق شدم ۷۸ شدم خیلی غمگینم دیگه نمیخوام چاق باشم. قدمم ۱۷۵. دوست دارم ۶۲ و اینا باشم ... بمیرم از لاغری☹️

خب اونارو باید بررسی کنین دیگه ولی من رژیمام اینجوریه که ده مدل صبحانه ده مدل نهار و ده مدل شام میدم ...

یعنی انگار ده روز یبار رژیم تکرار میشه؟؟؟

مثلا فرقی نداره یه مدل صبحانه رو سی روزه بخوری؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دلم میخواد با یه دکتر تفذیه درد و دل کنم🤣 خیلی ناراحتم از این وضعیت... اوله اولش ۱۱۰ کیلو ...

خب اینا همش بخاطر رژیم سر خود و غیر اصولیه اینهمه زحمت میکشین تا ولش میکنین برمیگرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خب اینا همش بخاطر رژیم سر خود و غیر اصولیه اینهمه زحمت میکشین تا ولش میکنین برمیگرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اووووهوممم...

راستش خسته م میشم دیگه، بی انگیزه میشم ...

دیگه نمیخوام دوباره چاق شم... میخوام لاغر لاغر باشم:(

برای همیشه :(

نه دیگه هر کدوم از ده تا صبحانه سه بار تکرار میشه

آهان فهمیدم مرسی ...

خب بازم که باید همونی که شما گفتی رو رعایت کنیم

نمیشه مثلا بگیم ما همچین غذاهایی رو‌میخوریم با توجه به چیزای روتینی که درست میکنیم رژیم بگیریم. مثلا ماهی درست نمیکنیم یا هر روز که گوشت نمیخوریم، یا هر روز که مرغ نیست و خیلی چیزای دیگه.... مثلا لیمومی رژیم گرفتم نوشته روزی نیم کلیو میوه...

از کجا بیاریم روزی نیم کیلو میوه بخورم من؟ چی بشه مهمون بیاد میوه بگیریم. یا واسه خودمون به تعداد میوه بیاریم.

وقتی انقد براتون ضرر روحی داره چرا دست به کار نمیشین

الانم که در موردش حرف زدم عصبی شدم رفتم سر قابلمه☹️

حتی یمدت انگشت میکردم گلوم هر چی خوردمو بالا بیارم چاق نشم، الان دیگه نمیتونم انگشت بکنم حلقم، میسوزه...

چیکار کنم؟؟؟ خصوصی پیام بدم؟؟؟

الانم که در موردش حرف زدم عصبی شدم رفتم سر قابلمه☹️ حتی یمدت انگشت میکردم گلوم هر چی خوردمو بالا بی ...

عزیزم درخواست دوستی بده شمارمو میدم بیا واتساپ یا آیدی میدم بیا تلگرام