eeeeeelnaz مدیر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 عنوان بورس | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 18 پست سلام سهام وسپهر بسته شده کی باز میشه چجوری میفهمین که سهامی سامانه اش باز میشه و بسته میشه ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید 1399/07/19 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 در لینک هر سهمی پیام ناظر هست که میتونید ببینید.اینم لینک وسپهر https://www.tsetmc.com/Loader.as ... این لینک ها رو از کجا باید آورد ببخشید خستتون کردم ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 ممنون از همه دوستان ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید
3داود3 عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 284 این لینک ها رو از کجا باید آورد ببخشید خستتون کردم برو تو سایت کدال اسم سهمتو سرچ کن کلیه پیام هاشو میبینی
eeeeeelnaz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 1087 برو تو سایت کدال اسم سهمتو سرچ کن کلیه پیام هاشو میبینی ممنونم ❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید