2777
2789

اعصابم خورده میخام از فرده نرم خونه مادر شوهرم. تو یک ساختمون هستیم دخترم همش پیششونه. از فردا میخام نرم چیکار کنم دخترم بهونه نگیره

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

من که ندارم🤣ولی اگه داشتم کتک وشکنجه🤣البته ازدست شوهرم‌مستقیم باید میرفتم تو چمدونا قایم میشدم😐🤣

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهر غریبم. تنها خوبی غربت تو دوران کرونا معلوم شده برام

ای بابا من دخترم باهاشون بزرگ شده نمیدونم چجوری نرم

من که ندارم🤣ولی اگه داشتم کتک وشکنجه🤣البته ازدست شوهرم‌مستقیم باید میرفتم تو چمدونا قایم میشدم😐🤣

😑😶

من کرونا دارم بچه هام ۴ ساله و ۱ ساله و ۱۰ سالن همش بهم میچسبن  بچه قرنطینه حالیش نیست خواهر

خب تو باهاشونی منکه کرونا ندارم از بس خونواده شوهرم به دکترو این ور اونورن میگم تا الان خدا رحم کرده بهم الانم بتشون بحثم شد گفتم بشون تا یک هفته نمیام خونتون

خواهرزاده ام همش میگفت برم پیش خاله .مامان گفت خاله کرونا گرفته اونم راضی شد 

دخترم 2 سالشه نمیدونه کرونا یعنی چی

بچه خالیش نمیشه به مادر شوهرت بفهمون که کرونا چه موجود خطر ناکیه بگو درو قفل کن بچمو راه نده بگو به خدا خوشحالم میشم وضعیت خیلی بد شده میگن ۹۰ در صد آدما میگیرن

بچه خالیش نمیشه به مادر شوهرت بفهمون که کرونا چه موجود خطر ناکیه بگو درو قفل کن بچمو راه نده بگو به ...

هووووف اگه میفهمید مشکلی نداشتم هرچی باش حرف زدم. که درسته باید با کرونا زندگی. کنیم ولی قرار نیست فراموش کنیم کرونا چیه و رعایت نکنیم رعایت میکنه ولی همینکه میره مهمونی کسایی که رعایت نمیکنن و ربوسی میکنه اعصابمو خورد میکنه