2777
2789
عنوان

دعام میکنید؟

58 بازدید | 6 پست

خیلی دلتنگم دلم گرفته توروخداهرکی میتونه بادل پاکش ازته دل واسه حال دلم دعاکن ان شاءالله خداحال دل همتونو خوب کنه آمین

خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین 

ان شاءالله حال دلت خوب خوب بشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵تا صلوات فرستادم واست عزیزم انشالله به خواستت برسی💚

امضای منو هم بخون😘❤️

این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏  💕چوب خدا صدا نداره💕
امضامو ببین 

چقدآرامش میده

خدایا بحق محمد و آل محمد صلاح و مصلحت توبا خواسته دلم یکی باش وب خواسته دلم برسم ان شاءالله «اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»آمین 
آره  وقتی بهت آرامش میده ینی برات اتفاق میفته

امیدوارم ان شاءالله هرچی ازخدامیخای بهت بده گلم