2777
2789
عنوان

روغن خراطین

69 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی از روغن خراطین برا صورت استفاده کرده؟نتیجه هم داده؟برا تپل شدن.و اینکه میگن زیاد جوش میزنه صورت .من یه هفتس استفاده میکنم ولی هنوز جوش نزده جز یه دونه که اونم گاهی از قبل میزد

عالیههههه، از جوش و ایناهم خبری نیست، من خودم استفاده نکردم مادرم استفاده میکنه

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته استفاده میکنه؟میگن اگه اصل نباشه زیاد جوش میزنی

دقیق نمیدونم چندوقته، ولی نه اصله خالم بهش داده دیگه به خواهر خودش جنس الکی نمیندازه که  

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
2هفته  ب من نساخت ولی خب خیلیا جواب گرفتن  استفاده کن شاید ج گرفتی

از همین جوش زدن میترسم الان که یه هفته گذشته بعضیا بهم گفتن صورتت پرتر شده خدا کنه بهم بسازه

دقیق نمیدونم چندوقته، ولی نه اصله خالم بهش داده دیگه به خواهر خودش جنس الکی نمیندازه که     ...

یه کم از ویژگیهاشو میگی بهم؟از یه دکتر طب گرفتم ولی الکی وسواس گرفتم که اصل نباشه

اینه!