سلام دوستان قراره بعد از ماه صفر جاری جدید بیاد بینمون من عروس اولی ام چطور رفتار کنم که شخصیتم خوب جلوه بده(البته خیلی خوبم😍🤭) منظورم این بود که میخوام باهاش مثله خواهر باشم ولی بهش رو ندم چه میدونم یه جوری که نگه چون عروس اوله خودشو میگیره البته من یکم حسودیم شده چون خانواده شوهرم واسه ازدواجم خرجی نکردن اما برا اون خیلی خرج کردن تا الان ولی خدا رو شکر خودم همه چی دارم کمبودی تو زندگیم ندارم
مثل جاری من باش .زنگ نمیزنه مگر مناسبت منم نمیزنم گله هم نمیکنه منم نمکم که چرا حالا احوال نمیپرسی . ...
منم دقیقا عین جاریت هستم باهیچکس کاری ندارم
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
خاهر میدونی یعنی چی یعنی از هر جا ناراحتی می تونی راحت بهش بگی بدون اینکه نگران باشی قضاوتت کنه یا پشت سرت حرف بزنه یا بره به طرف بگه چی درموردش گفتی ولی کی می تونی با جاااااااری خاهر باشی نزن این حرف و عزیز من.از نظر من سنگین و رنگین شوخی و حرف و محبت به اندازه باشه
این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان
هیچوقت درد دل واسش نکن.اگه حرفی پیشت زد راز نگه دار باش.خیلی رسمی و با احترام باهاش برخورد کن.من جاری کوچیک هستم جاری بزرگم از همون وقت که وارد خانواده شدم خیلی خودشو می گرفت اوایل شوهرم یکی دو بار منو برد خونش چنان غروری داشت و دور می نشست و یه کلمه هم حرف نمی زد.برای بچه هاش بهترین چیزا رو هدیه برده بودم پاگشام کرد یه سایه جلوم گذاشت که دو سال تاریخ مصرفش گذشته بود من الان حتی سالی یکبار هم نمی بینمش اون در حد شعور و شخصیت خودش رفتار کرد و خودشو شناسوند.
طبیعی هست یه حدی حسادت ،من اصلا آدم حسودی نیستم ولی جاریم که اومد هر کاری واسه اون می کردن من حس بدی داشتم منتها من همسرم برام همه کاری کرده ولی خانوادهش هیچ کاری نکردند البته با این جدیده اختلاف سطح دارم من ولی بازم فکر کنم ما هم آدمیم یه وقتی احساساتی داریم که نباید جلوش رو بگیریم به مرور زمان عادت می کنیم واینکه معمولی باش خیلی هم دیر صمیمی شو
من خیلی اینجوری راحتم البته یه ذره رو رابطه من با شوهرش با اینکه خیلی مراعات میکنم و با حجابم حساس هس با اینکن سنش از من خیلی بیشتره اما خب من بهش احترام میذارم اگر قرار یاشه با برادر شوهرم حرف بزنم یا با گوشی شوهرم میزنم یا ز میزنم رو گوشی زنش
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار