2777
2789
عنوان

پشت درم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 89 پست

یازهرا س 

یازهرا س 

یازهرا س 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
@eli307     @ملکه__یخی     @باران     @nazanin-f   &nbs ...

یا زهرا

یازهرا

یازهرا

😔🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا زهرا همه دوستام رو اجابت کن 

یا زهرا به دوستام @الناخانووووووم  @النا۱۳۸۰  

@sar_be_hava   فاطمه ‍ نی نی بده دلشون شکسته 

یازهرا اجابتشون کن 

یا زهرا دوست عزیزم @آناعشق   و @گلزعفرونی   و زینب رو اجابت کن وسفید بخت بشن

یازهههههههررررررراااااااااا🤲

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
سلام فدات بشم دوست جونی.به لطف دعاهای تو این ماه باردار شدم یه دنیا ممنونم ازت❤❤❤

ای جااااااانم خداروهزار مرتبه شکر 

التماس دعای ویژه دارم ازت 

ازت می‌خوام سرنمازات دعام کنی زهرا هستم 🙏🙏🙏

یازهرا(س)

یازهرا(س)

یازهرا(س)

جان فرزندت امام حسن مجتبی علیه السلام ک شهادتش نزدیکه اعضای این تاپیک نا امیدنشن وحاجت بگیرن جان مهدیت نگاهمون کن😔😔💔💔💔🙏🏻

یا زهرا س نزار آبروی من بره و دشمن شاد بشم😭جان حسینت آبرومو بخر😭😔 

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید