سلام بچه ها
چند روز عموم کرونا گرفته و بیمارستان بستری و چون زنش دو هفته پیش زایمان داشته کرونا گرفته که خودشون میگن ما همه با هم در ارتباط بودیم ( کل خانواده زن عموم پیشش هستند)
حالا این عموم آدمی هستش که به جون خودم سال تا سال به پدر من که بشه برادرش زنگ نمیزنه و ما هر مشکلی داشته باشیم اصلا براش مهم نیست و این عموم به قول معروف زن ذلیل ( ۲۴ ساعت در خدمت زنش و خانواده اش ) مثلاً ماه پیش هم مادربزرگ عموم و هم عموی عموم فوت شد اصلا براش مهم نبود اما به کوچیک و بزرگ و دور و نزدیک خاندان زنش احترام میذاره و رفت و آمد میکنه و حتی با باجناق هاش نسبت به بابای من بهتر رفتار میکنه و اونا رو مثل برادر خودش میدونه . اینا رو گفتم که اخلاقش دستتون بیاد
حالا این چند روز پدر من هم صبح و هم شب بهش زنگ میزنه ( نه من نه مادرم با این قضیه مشکل نداریم ) و حتی مامان من به زن عموم که خیلی مغرور و اون هم ما رو آدم حساب نمیکنه هم زنگ زد و خودش هم تعارف زد که اگه کاری داشتین بگین ( جالبه این زن عموم نگران خودش و خواهر و برادراش بود و میگفت نگرانم نکنه گرفته باشیم و یه جمله به زور در مورد شوهرش گفت و هی ناله میکرد که این چند روز که شوهرش به خاطر کرونا خونه بود هی ظرف و ... همه جا رو کثیف کرده چه جوری تمیز کنم )
پدر من بیماری زمینه ای داره ، حالا هر بار زنگ میزنن هی التماسش میکنه تو رو خدا کاری نداری برات انجام بدم
بیایم تمیز کنیم و پول نمیخوای و ویتامین نمیخوای
حالا درآمدش بالای ۷ میلیونه عموم
میخواد ما رو فدای کسی به اصطلاح برادرش و زنش کنه
فقط خدا رو شکر که اونا نگفتن بیاین