2777
2789
عنوان

ivf

148 بازدید | 22 پست

سلام.کسی هست . که ivf کرده باشه.دکتر بهم هم امپول پروژسترون داده هم شیاف.قرار چهارشنبه انتقال بدم.شیاف میدونم از یکشنبه باید شروع کنم.ولی دستور امپول نمیدونستم سه روز دارم میزنم کسی میتونه کمکم کنه

باید ازسمت خدا معجزه حاصل بشود تادلم باز دلم دل بشود

https://t.me/joinchat/EAxY9VJx9hFLyMzOwyU-ag

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این  لینک گروهه یک دکتره ک جواب میده

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

@s_faraji_73

اینم آیدی تلش

پاسخگوعه

من فردا تازه تاریخ تخمک کشیم معلوم میشه ولی دستور امپول هردکتری برای هر فردی متفاوته.زنگ بزن بپرس از ...

بسلامتی .زنگ میزنم جواب نمیدن

من آی وی اف کردم. سوال ت رو درست متوجه نشدم. چه کمکی میتونم بکنم؟؟؟

شما قبل انتقال جنین چه داروهایی استفاده کردی

شما قبل انتقال جنین چه داروهایی استفاده کردی

آمپول پروژسترون. اسید فولیک ۵ و یک قرص دیگه که الان یادم رفت اسمشو روزی ۵ تا بایستی میخوردم.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
بسلامتی .زنگ میزنم جواب نمیدن

منم آمپول و شیاف پروژسترون داشتم به فاصله ی دوازده ساعت استفاده میکردم صبحا آمپول شبا شیاف

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آمپول پروژسترون. اسید فولیک ۵ و یک قرص دیگه که الان یادم رفت اسمشو روزی ۵ تا بایستی میخوردم.

منم الان فولیک اسید.اسپرین.استرادیول روزی سه تا.میخورم روزی دوتا هم شیاف دارم از یکشنبه باید بزنم.دستور همه این ها رو دکتر بهم گفت.ولی درمورد امپول چیزی نگفت.رفتم دارو گرفتم دیدم کلی امپول هم نوشته.

منم آمپول و شیاف پروژسترون داشتم به فاصله ی دوازده ساعت استفاده میکردم صبحا آمپول شبا شیاف

از چند روز قبل شروع کردید.من الان از یکشنبه باید شیاف بزنم.ولی امپول چون نمیدونستم از کی بزنم از چهارشنبه روزی یدونه میرنم.فقط نگرانم مشکل ایجاد نکنه

آمپول رو احتمالا دادهکه بعد از انتقال بزنی.زنگ بزن حتما بپرس. 

بعد از انتقالت حتما استراحت مطلق کن و روزی یک لیوان شیر سویا حتما بخور. 

روزی هم یک قاشق نشاسته داخل آب حل کن بخور. برای اینکه استراحت میکنی چون یبوست نشی حتما میوه فصل زیاد بخور. هویج زعفران جگر اصلا تا مدتی بعد از انتقال مصرف نکن.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......