2777
2789
هی بینیشو میکشه بالا تنگ دماغی حرف بزن و بگ عه ژن

مرسی استاد😃😂😂😂😂 بابا این واسه مرحله لاشیایی هست که ده سال به بالا میکشن ،حتی اون اقایون خوشتیپ هم که شیشعععع مصرفشونه تا دوسال اول تاثیری نداره روی کلام و هیکلشون

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊
بگو دندونم درد میکنه میگن تریاک بزاری روش خوبه ببینم زود برات پیدا میکنه یا دیر😐😐😐😐😐

میگه خانوادش اهلشنا معلومه که سه سوته😂😂😂 بابا اسی و ببین رو دیوار کیا خاطره مینویسه

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هی بینیشو میکشه بالا تنگ دماغی حرف بزن و بگ عه ژن

منم معتادم پس😂

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
مرسی استاد😃😂😂😂😂 بابا این واسه مرحله لاشیایی هست که ده سال به بالا میکشن ،حتی اون اقایون خوشتیپ ...

من اخرشو گفتم ک همین اولش ی حرکتی بزنه.ولی اولش چشاشون ک دیگ سرخ میشه جانم نمیشه؟

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..
من اخرشو گفتم ک همین اولش ی حرکتی بزنه.ولی اولش چشاشون ک دیگ سرخ میشه جانم نمیشه؟

😂😂چمیدونم

ناراحت نشی ⁦☹️⁩ یه حس خوب بهم الغا میکنی

نه عزیزم چرا ناراخت شم

فداتم ک  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/