2777
2789
عنوان

ای خداااا😭😤

174 بازدید | 24 پست

مگه من چند سالمه ک اینجوری باهام حرف میزنن😞

هشت ماهه ازدواج کردم دختر داداش شوهرم هر وقت منو میبینه ی راس ب شکمم نگاه میکنه میگه ن هنوز ک بزرگ نشده بعدش هم میگه خب کی بچه دار میشین دیشب ب هم گفت نکنه بچت نمیشه مشکل داری هیچی نگفتم واقعا ناراحت شدم😔😔  

هفت ماهه تو اقدامم ولی نمیشه دلیلم نمیشه ک هر چی هر کی دلش میخواد بگه اون موقع نتونستم چیزی بگم فقط سکوت کردم ولی الان خیلی اعصابم خورده ازش ولی دفعه بعد اگه چیزی گفت میزنم تو دهنش😭 

برام دعا کنید بچه دار شم❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو باید میگفتی این یه چیز شخصی وبه شما ربطی نداره لطفا دخالت نکن 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

من 4ساله اقدامم دکتربهم گفت نمیشی وقتتو هدرنده هرکس میپرسه شوهرم میگه من نمیخام 

0ندوقت پیشم یکی از فامیلامون خدامنو ببخشه بیچاره خیلی چهره زیبای نداشت سنش هم خیلی بالا بود ولی یه خاستگارم نداشت ب هرکس میرسید میگفت دعاکنین شوهرکنم زدو شوهرکرد حالا زنگ من زده بدون هیچی میگه من حامله ام برو دنبال دوا درمون یه موقع شوهرت پرتت نکنه تو کوچه 😒😒😒

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

۸ ماهه ازدواج کردی ب خاطر حرف دیگران میخوای بچه بیاری  ؟؟ 

فکراتو کردی؟ از نظر روحی ومالی اوکی هستین؟؟ میتونی مادرباشی؟؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ی روزم باهاش رفته بودم خونشون جلوی مامانش و مادربزرگش گفت تو باید تالان میزایدی چرا نزاییدی چیزی نگفتم ولی مامانش دعواش کرد 

بعدشم از بس پروهه گفت باید دوقلو بزای فهمیدی😭😭

دلم شکسته انگار من مشکلی دارم یا سنم رفته بالا

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
سکوت نکن جواب بده بگو بچه دار شدن یک چیزی که مربوط به زوج  هست به شما ربطی نداره حق فضولی نداری ...

واقعا دلم شکست نتونستم چیزی بگم