2777
2789
عنوان

اصفهانیا میاین

305 بازدید | 51 پست

سلام. دکتر زنان خوب کی رو میشناسین؟ برای بارداری؟ اخلاقش چطوره؟ مطبش کجاس؟ کجاها عمل میکنه؟ ممنون که راهنمایی میکنین

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم دکترتهرانی عالیه

بیمارستان بهشتی که ماخیییلی راصی بودیم هم تمیزی هم قیمت هم رسیدگی

اخلاق خانم دکترهم بیست

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

من دکتر خودم شهناز فشارکی بود

مطبش خیابون فردوسیه

بیمارستان هم سعدی فقط میره

من ازش خیلی راضی ام

سرش شلوغ هست ولی خیلی حالیش میشه

دستش هم خیلی سبکه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

ویدا رضوی ولی خیلی سختگیره واسه وزن تو مهرگان عمل میکنه کوچه مخابراته بازم تو ن بزن

خورشید عراقی ولی خیلی خیلی سرش شلوغه من ی بار رفتم خوشم نیومد 

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

من پیش دکتر نوروزی رفتم مطب فولادشهر البته اصفهان هم مطب داره نمیدونم کجاست تو نت هست.بیمارستان مطهری فولادشهر و سعدی اصفهان میره برا زایمان.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من دکتر خودم شهناز فشارکی بود مطبش خیابون فردوسیه بیمارستان هم سعدی فقط میره من ازش خیلی راضی ام ...

ثنا جون  راسته ک رژیم تعیین جنسیت میده؟؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
من دکتر خودم شهناز فشارکی بود مطبش خیابون فردوسیه بیمارستان هم سعدی فقط میره من ازش خیلی راضی ام ...

من ازش خاطره خوبی ندارم

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم