mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 عنوان اصفهانیا میاین 305 بازدید | 51 پست سلام. دکتر زنان خوب کی رو میشناسین؟ برای بارداری؟ اخلاقش چطوره؟ مطبش کجاس؟ کجاها عمل میکنه؟ ممنون که راهنمایی میکنین میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1399/07/19 | 11:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامانتا_ عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 9313 فرشته حقیقت اخلاقش خوبه وقت میزاره.بیمارستان میلاد میرهمن برا مراقبتام میرم برا بارداری نمیدونم خوبه یا نماه منیر هرندیم شنیدم خوبه
آویشن۶۴ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4816 خانم دکترتهرانی عالیهبیمارستان بهشتی که ماخیییلی راصی بودیم هم تمیزی هم قیمت هم رسیدگیاخلاق خانم دکترهم بیست مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
ثنا2 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 7054 من دکتر خودم شهناز فشارکی بودمطبش خیابون فردوسیهبیمارستان هم سعدی فقط میرهمن ازش خیلی راضی امسرش شلوغ هست ولی خیلی حالیش میشهدستش هم خیلی سبکه واسه مردی بمیر که برات😇 عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎 تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲 یه کم واقع بین باش😜😜
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 7153 ویدا رضوی ولی خیلی سختگیره واسه وزن تو مهرگان عمل میکنه کوچه مخابراته بازم تو ن بزنخورشید عراقی ولی خیلی خیلی سرش شلوغه من ی بار رفتم خوشم نیومد استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 ممنون عزیزان. کجا مطبشونه؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
اریارایا عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 971 سلام خوبی دکتر محبوبه رضوانی در امادگاه مهرگان عمل میکنهاخلاق خییییلی خوبی داره وقت میزاره برات عالییییییه 50 تومن میگیره بدون سونو و 150با سونو
آساجان عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 14653 من پیش دکتر نوروزی رفتم مطب فولادشهر البته اصفهان هم مطب داره نمیدونم کجاست تو نت هست.بیمارستان مطهری فولادشهر و سعدی اصفهان میره برا زایمان. گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 7153 من دکتر خودم شهناز فشارکی بود مطبش خیابون فردوسیه بیمارستان هم سعدی فقط میره من ازش خیلی راضی ام ... ثنا جون راسته ک رژیم تعیین جنسیت میده؟؟؟ استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5890 سزارین انتخابی کسی هس قبول کنه؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آویشن۶۴ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 4816 من دکتر خودم شهناز فشارکی بود مطبش خیابون فردوسیه بیمارستان هم سعدی فقط میره من ازش خیلی راضی ام ... من ازش خاطره خوبی ندارم مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
qazalbanoooo عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 7153 سزارین انتخابی کسی هس قبول کنه؟ بیمارستان خصوصی بری قبول میکنند استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐