2777
2789

من همه کار کردم فایده تداشت چه موهایی داشتم  😭😭😭اینجا شنیدم سس هزار جزیره را هفته ای دوبار نیم ساعت قبل استحمام به ساقه مو بزنی میره و تخم کتانم شنیدم که بزنی میره الان تخم کتان خریدم میخوام امتحلن کنم 😕

❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم بااین روش رفه شد

بعداز حمام تا موهام خیسه ژل آلورا طببعی میزنم

یکم بعد که موهام خیسیش رفت وفقط نمداره روعن بادام تلخ یا روغن نارگیل یا ترکیب هردو پایین موهام میزنم

برای رشد موهم روغن سیاهدانه قبل تز حمام دوسه ساعت میذارم روسرم و با ی روسری میپوشونم گرم بمونخ و بعد میرم حمام ومیشورم

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3   به این کاربر که تو همه تاپیکا فالگیری میکنه چرا رسیدگی نمیکنین جادوگرا رو 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من شامپو بدون سولفات استفاده میکنم وقتی موهم خیس شونه نمیکنم دومین بار که رفتم آرایشگاه آرایشگر گفت موخوره خیلی کمتر شده 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

موهاتو درست بشور تو حموم همه رو جمع نکن رو سرت و چنگ بزن اروم و ملایم شامپو و بزن و ابکشی کن این خیلی تاثیر داره بعد حمام ابشو اروم با با حوله بگیر و وقتی نم ناکه روغن نارگیل به ساقه و پایین موهات بزن شونه و سشوار هم  نکش  بزار خودش خشک بشه بعدش برس دونه درشت کن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲