2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 29 پست
چه ساده ای دختر مردم چند ماه اقدام دارن به کسی نمیگن 🤨 حالا هم بیخودی بد به دلت راه نده الان دیگه ا ...

اره تویک حیاطیم حسادت نیستا اما خیلی دلم میخاد.همش میگم خدایا چرا اون بچه ب من ندادی...😢جاریم اخه توظاهرخدایی خوبه نمیدونسم میاره البته ب گفته خدش ناخاسته شده...حالا مادربزگ شوهرم حیلی شوهرمو منو دوس داره همش میگه ایشالله بچه مهدی و فاطمه بیاد دلم براخدم میسوزه...شوهرم ازین موضوع ناراحته خداکنه مشکلمون حل بشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1290296/دوستان-اقدامی-گرامی-بیاین-دورهم-باشیمتل-نداریم-گذاشتن-ادرس-تل-ممنوع?postId=158996121

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

استارتر تو سنی نداری غصه بخوری .بعد بعد یکماه اینقد استرس واقعا بیخوده ‌ . مشکل همسرت با دارو حل میشه . خود دکتر راهنماییتون میکنه 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

تو تاپیک ما بچها راهنماییت میکنن

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

سلام عزیزم هیچی بدتر از استرس وناامیدی نیست .دوست من شوهرش مشکل اسپرم داشت اسپرمش تحرک نداشت شاید به قول شما مرده خودشم مشکل داشت ولی نذاشت هیچ کس از فامیل و آشنا از مشکل شوهرش چیزی متوجه بشه همشم میگفت توکل به خدا ،امیدم به خدا بعد چند وقت باردارشد یه دختر وپسر پشت سر هم اورد .شما انشاءا... مثل همین دوستم به زودی زود باردار میشی فقط توکلت به خدا باشه 

نمیدونم.ازمایشگاه گف مرده.زنداییم میگه چون تجرک نداره و فلان میمیره 

مورفولوژيش كمه ولي بع اونانيس شوهرم هم تحرك اسپرمش كم بود هم موفولوژيش به دكتربردم گف مورفو كه مهم نيس ،فقط واسه تحركش قرص داد شوهرم واريكسول هم نداره فقط ازچاقي هس