2789
عنوان

کجا برم؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

262 بازدید | 10 پست

بچه ها

حالم خیلی بده دلم داره میترکه از غصه

نمیتونم از ذهنم بیرون کنم این درد خیانت رو

باهاشم ک حرف میزنم یچیزی طلبکاره😭😭😭😭

انگار ک من بهش خیانت کردم

نمیتونم تو این خونه لعنتی بمونم

کاشکی یکیو داستم چندساعت برم پیشش

تو خیابونم ک نمیتونم برم الکی بچرخم

شما بودین کجا میرفتین

دارم دق میکنممممممممممم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
تو همونی نبودی که میخاستی حلقه ازدواج بفروشی😳خیانت کرد 😳

اره بابا خودمم

دیروزم تاپیک خیانت زدم یه عده بی شعور تا تونستن توهین کردن دلمو شکوندن تاپیکمم ترکید

دارم میمیرم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شهرتون حرمی .امامزاده ای جایی نداره اگه داره برو دو رکعت نماز بخون و یه دل سیر گریه کن امنترین جا هست برا دلتنگی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
پاشو برو مرتاض علی من تا 2 سرکارم وگرنه میومدم باهات

من شیرازم😭😭😭😭

خوبی؟اگ حس میکنی قدرتو نمیدونه و بچه نداری بگو بیاد مشاور ،حتی توو طلاق توافقی کلی مشاوره میرین و با همو پول حلقت یه کاری درست کن یا امو طلایی نگه دار بعد کرونا شده پیاز داغ بفروشی نشین تحقیر شی .این خیانت ترک شدنی نیس انگار .خودشونم زجر میبینن اما.... انقد پول واسش حفظ کردی پول تو رو میبره یه ور دیگه .یکم راهکار زندگی داری بسرچ.فایل توسعه فردی گوش کن.کتاب بخون .دماغ و اینا حرفه یکم پولشو بده چارتا کتاب ببینه داری مثبت تلاش میکنی.دهن به دهن نشو .شخصیتت مشکل داره اونو درست کن در کنارش دیدی تغییر نکرد طلاق .

اما به کایینات انرژی خوب بده .ببین کجا کار میلنگه

دخترا ولش نمیکنن یا این اونا رو 

ازشون چی میخواد 

بش حال بده و حالشو نگیر 

اما آویزونشم نباش

توو صفحه ها مجازیم کم کم عکس دونفره بزاره معلوم کنید متاهلین 

ببین زنهایی ک ماییم اول مشکل داریم.شخصیتمون کامل نیس هوار میشیم توو زندگی یکی از خودمون احمق ت  و اونم بدبخت میکنیم .

جلو اینه وایسا ببین چرا داری ب شخصیتت و شخصیتش گند میزنی .اگ با شعوره یکم پیشش بشین حرف بزن اما رازت رو نگو .

با هم میوه بخورید ،چایی فیلم.ببین کارا مورد علاقش چیه

واقعا طلاق خیلی بد .اگ ادم داره حقیر شمرده میشه باید اقدام کنه

لطفا ببرش مشاوره.بگو ما همو دوس داریم سه دهه دیگ زنده ایم بیا لذت ببریم.

نی نی سایتم نیا اینجا پر ادم سمی ،نسخه بقیه به تو جواب نمیده .

حلقتم واسه مبادا پنهان کن .به از هیچیه .اصا اسم فروش نیار .ببین چ کاری استعداد داری روش تمرکز کن .اموزش مجازی ببین .این ناتوانی توه که ب زندگیت گند زده نه شوهرت .

ببین زنهایی ک ماییم اول مشکل داریم.شخصیتمون کامل نیس هوار میشیم توو زندگی یکی از خودمون احمق ت   ...

حرفت درسته

خداروشکر یکی پیدا شد یکم درک داشته باشه