2777
2789
عنوان

جون عزیزتون بیاین مامانا

102 بازدید | 7 پست

الان بیمارستانم

بچم ۳ روز تب کرد دیشب اوردمش بیمارستان

میگن ممکنه مننژیت باشه باید اب نخاعشو بگیریم

بچه م فقط ۸ ماهشه چجوری بتونم دووم بیارم

بخدا از دیشب کارم شده گریه شیرم داره خشک میشه،کسی تجربه ای داره بگه

علائمش تب و استفراغ

خودم حس میکنم عفونت ادراری داره

ولی دکتر میگه تبی که با استفراغه ۹۰ درصد مننژیته

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
شاید سرما خورده نذارش زیر دست دکترا. شایدم دندون دراوردنشه اذیتش میکنه

چهارده روز پیش تب کرد تا ۳ روز بعدش بدنش ریخت بیرون دونه های قرمز.خوب شد بعد از ۳ روز و اولین دندونش درومد.تازه ۳ روزه دوباره تب کرده نمیدونم چشهرمیگن عفونت کرده خونش

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم دق میکنم،کاش هیچکس حال منو تجربه نکنه

چهارده روز پیش تب کرد تا ۳ روز بعدش بدنش ریخت بیرون دونه های قرمز.خوب شد بعد از ۳ روز و اولین دندونش ...

😑تروخدا بیخیال شو بچه کوچیک و چ به این حرفا یه دکتر متخصص یا فوق تخصص اطفال ک چیزی سرش بشه ببرش فعلن نذار دست بهش بزنن و از نخاعش آب بگیرن 

سوراخ سوراخش کردن ۵ بار دستشو سوزن زدن نشد،رفتن سراغ پاش...با بدبختی رگشو پیدا کردن،طفلک بچم کبود شد بس گریه کرد