2777
2789
عنوان

😐کمک

114 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها  من باردارم هفته ۱۷ رفتم اما خیلی حالم بده همش بالا میارم هر قرصی استفاده کردم فایده نداشته نویداکسین هم روزی یکی میخورم اما اثر نداره😭😭همش سرم  و امپول خسته شدم😭 

بنظرتون چیکارکنم

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

ویتامین ب ۶هم میخوری؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده این سوالو میپرسم شما قبل بارداری قرص اسیدفولیک و ویتامین ای استفاده میکردین؟

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

باید ببینی چی بهت میسازه چی نمیسازه 

من مثلا سردیجات اصلا بهم نمیساخت حالمو خیلی بد میکرد 

وااای دلم لک زده بود برای ماست و خیار یا پنیر و خیار و گوجه

ببین چی بیشتر بهت میسازه 

مثلا من صبحا اصلا نمیتونستم صبحانه بخوریم ولی مرکبات حالمو خوب میکرد همیشه صبحانم چند تا لیمو شیرین میخوردم بعد یکمی نون پنیر و گردو میخوردم 

سیرابی هم خیلیا میگن عالیه برای همچین مواقعی

یا مثلا من خواهرم سیب حالشو خیلی خوب میکرد

من خودم به حالمو خوب میکرد

البته شما هتتون هم بالاست الان دیگه باید حالتون بهتر شده باشه 

من دیگه چهارماهم شد حالم خوب شد

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی
باید ببینی چی بهت میسازه چی نمیسازه  من مثلا سردیجات اصلا بهم نمیساخت حالمو خیلی بد میکرد  ...

هرچی بخورم گلاب به روتون بالا میارم تا سرم نزنم خوب نمیشم سرم هم فقط واسه یه روزه بعدش دوباره حالم بده😪 فقط اش تنها چیزیه که ازش بدم نمیاد و در حد یکی دوقاشق میتونم بخورم

و اینکه سونو ان تی رفتم  همه چیز خوب بود سونو گرافی دیگه هم لازمه که برم؟ بارداری اولمه و خیلی بی تجربم😪

هرچی بخورم گلاب به روتون بالا میارم تا سرم نزنم خوب نمیشم سرم هم فقط واسه یه روزه بعدش دوباره حالم ب ...

نه اصلا تا جایی که میتونی زیر بار سونوگرافی نرو خیلی خوب نیست فقط اون دو تا سونوگرافی خیلی مهمه که چهارماهگی و دوماهگی انجام میشه

اگه اش میتونی بخوری میتونی یکمی هم سیراب درست کنی و داخلش بریزی میتونه کمکت کنه 

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی
نه اصلا تا جایی که میتونی زیر بار سونوگرافی نرو خیلی خوب نیست فقط اون دو تا سونوگرافی خیلی مهمه که چ ...

باشه عزیزم مرسی بابت راهنماییت!