2777
2789
عنوان

کی تجربه گذاشتن آی یو دی داره؟

6362 بازدید | 19 پست

من یماهه آی یودی گذاشتم رابطه جنسی محافظت نشده ام نداشتم اما ۳ روزه عقب انداختم موقع رابطه ام زیر دلم درد میگیره تمام علائم پریود و دارم اما نمیشم حتی یکی دوبار لک اومد ولی خبری نیست از چیه یعنی؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

خودم تجربه ندارم ولی تو اطرافبانم دیدم چرخه قاعدگی شون و بهم زده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم تجربه ندارم ولی تو اطرافبانم دیدم چرخه قاعدگی شون و بهم زده

همیشه همینجوریه؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
همیشه همینجوریه؟

فک کنم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ای یو دی افتضاحهه

عین چی پشیمون شدم ن میتونم ورزش کنم ن چیزی 

عادیه. ایودی باعث جابجای زمان پریود میشه.تو یکسال واینا

پس اون درد وایه چیه 

دختر خالم بعد ز یک سال ک ای یو دی گذاشت باردار شد 

لابد جا به جا شدهبود 

پس اون درد وایه چیه 

منم همینطوری میشم.حتی شده از یه هفته قبل درد دارم تا پریود شم.اگه خیلی اذیتی یه مفنامیک بخور

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
منم همینطوری میشم.حتی شده از یه هفته قبل درد دارم تا پریود شم.اگه خیلی اذیتی یه مفنامیک بخور

ن درد موقع رابطه