2789
عنوان

بی بی چک + عکس

229 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم و همیشه بصورت مهمان، توی نی نی سایت مطالعه میکردم.

این عکس بی بی چک من هست. میشه نظر بدید؟!

نه بصورت خط هست و نه هاله. موندم خودم!

دوباره بزار این خرابه

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

خرابه عزیزم

۴ساعت دیگه دوباره بزن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرابه گلم یاخیلی ادرار روش مونده.من ییاربعد چندساعت اینطورشد.یکی دیگ بذار

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم

منم بگم خرابه یا ن😁

از موعدت گذشته؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

این دوره لتروزول خورم و امروز روز 30ام هست. دوره های قبلیم 26 روزه بوده

ان شالله باردار باشی عزیزم

امپول ازادسازی هم زدی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه دکترم چیزی نداد رفتم سونو فقط گفت فولیکول هات خوبه ولی آمپول نداد

اوکی عزیزم بسلامتی

حالا بی بی چک داری دوباره تو خونه یا ن😝😝😝

انگار زیاد ادرار ریختی. علائم داری یا نه؟

ب نظر من ب علایم ربط نداره نصف مردم علایم ندارن

اون روز یکی اومده بود دکتر میگفت پری نمیشم چند ماهه

دکتر گفت خانوم بچت سه و ماهو نیمشه چطور حس نمیکنی😂😂😂😂😂😂😂😂